neo2508 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam Od zakupu mam problem z moją B8 otóż nie grzeją obydwa fotele, bezpiecznik cały, z opisu wynika że jest tylko do lewego fotela, do prawego jest też?jeśli tak to gdzie, gdzie indziej szukać przyczyny?
neo2508 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jeszcze się nie podpinałem..pytam od czego wogóle zacząć...
mlody020 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jeszcze się nie podpinałem..pytam od czego wogóle zacząć... Odpowiedź, dał wrclaguna, od podpięcia kompa. . .
neo2508 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Po długiej przerwie,w końcu podpiąłem się pod vcds. Sprawa wygląda następująco, mce 09 nie wykazuje żadnych błędów. Lecz po podpięciu i sprawdzeniu wszystkich wartości problem stanął w miejscu. Po włączeniu ogrzewania foteli jest wysyłany sygnał. Po podkręceniu na najwyższą moc pobór prądu 150 W Lecz 0,3 A Max Druga sprawa ściemniacz zegarów także bez reakcji,po ustawieniu świateł w tryb auto, podświetlenie działa lecz w jednej jasności bez możliwości regulacji. Przełącznik w tryb 0 brak podświetlenia Postojowe brak I mijania także brak W trybie auto po włączeniu przeciwmgielnych przednich bądź tylnich gasną zegary zamiast się ściemnić. Wg vcds sygnał wysyłany,podczas testów przy regulacji pokrętłem wartości napięcia się zmieniają. A więc ... Jakieś sugestie?
Rekomendowane odpowiedzi