Bercik2899 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam Ostatnio ukradli mi pod domem lusterka boczne całe , wcześniej nie miałem składanych elektrycznie tych lusterek. Moje pytanie brzmi następująco , jak kupię lusterka elektrycznie chowane i do tego wymienie pokrętło w panelu sterującym to czy to będzie działało ? czy jeszcze oprócz tego będzie trzeba coś przerabiać innego ? Z góry dziękuję za ODP. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy. - temat przeniesiony
cycek800 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 A jak jest orientacyjna cena takiej wymiany lusterek
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 26.01.2017 o 21:07, cycek800 napisał: A jak jest orientacyjna cena takiej wymiany lusterek kolego, widzę, że lenistwo nie zna granic. W wątku do którego link podał Rumaq, w pierwszym poście masz dokładnie wszystko opisane łącznie z przybliżonymi cenami za poszczególne graty wymagane do założenia el. lusterek. Jak podasz e-mail'a na pw to podeśle Ci pdf'a z instrukcją zawierającą obrazki Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Lukasz_mk2
Rekomendowane odpowiedzi