Rosemeyer Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 testował ktoś ten 0660 i tam naprawdę przewija się nazwa utworu na fisie i inne opisane pierdoły ?? u mnie to nie zabanglalo
mydlo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 testował ktoś ten 0660 i tam naprawdę przewija się nazwa utworu na fisie i inne opisane pierdoły ?? U mnie też nie
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 no to w takim razie jakiś kibel jest - no ale przecież Kobra już opisywał co tam tylko działa w tym sofcie w poście o RNS-E
mydlo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja się np nie moge dogadać w tych poleceniach głosowych. OLO_GDA pisał że prawdopodobnie mikrofon podpięty jest do zestawu bluetootha a nie do RNS-a i chyba w tym tkwi problem. Pozatym język zmienił mi się spowrotem na tą NRD-owską pływaczke
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 ale co ęzyk zmienił się w SDS/Telefonie czy w RNS-E ?
clxx Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 czy w tym 660 zmienia sie rowniez obsluga SDS ? Tzn jesli dotychczas było sterowanie głosowe telefonem, to uaktywnia się sterowanie calym rns-e i mozliwosc zmiany języka?
martinez80 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Na własną ręke zmienili ci, którzy napisali polski język do tego sprzętu, następ[ni byli ci, którzy od nich to kupili i tak różaniec się wydłuża. Kto chce sprzedac plytke z PL softem walic PM do mnie .......
karoolt Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 a ma ktoś w warszawie interfejs żeby wyciągnąć płyte, siedzi i nie chcę wyjść. zabezpieczenie przed złodziejaszkiem
Lucas21 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 W jaki sposób zauktualizować mapy w tej navi? Nie pokazuje nowych dróg.
Mithrindil Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Ale temat odgrzebałeś 2009, ładnie A propos map: musisz wyposażyć się w płytkę z nowymi mapami. Najnowsza wersja pochodzi z początku roku 2013 i jest oznaczona jako 2013 właśnie. Na chwilę obecną nie ma nowszych map. Posiadając płytę z mapami 2013 po prostu wkładasz ją do czytnika i tyle. W RNS-E mapy są na bieżąco czytane z płyty - nie trzeba ich wgrywać ani instalować.
Lucas21 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 A tą płytkę, zawartość na niej można ściagnąć i nagrać czy musze kupić ?
Mithrindil Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Potrzebujesz płytki DVD+R DL - dwuwarstwowa płyta DVD+R. Koniecznie z "plusem" ponieważ na niej da się ustawić booktype na DVD-ROM - inaczej RNS-E nie odczyta płyty (zabezpieczenie antypirackie). Najlepsze podobno są płyty Verbatim. Nagrywanie jak najwolniej (u mnie powyżej 2,4x nie chciało czytać). Polecam lekturę: Jak wykonać kopię płyt nawigacji? - CDRinfo.pl Oczywiście nagrywanie obrazów płyt do których nie posiadasz licencji jest piractwem. Porady dotyczą tworzenia kopii zapasowej oryginalnego nośnika w celu uniknięcia jego zniszczenia
Rekomendowane odpowiedzi