Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki telefon kupić do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od ponad roku mam n95 :good:i ani razu wi-fi nie stracilo zasiegu ...

Ciekawe... Nie wiedziałem, że w Polsce mamy tak rozbudowaną sieć Wi-Fi i że do każdego AP masz wejście :)

Zwracam uwagę, że telefony z Symbianem (większość nowych Nokii) mają problem z fabrycznym interfacem Bluetooth Audi.

Piter ja korzystam poprzez BT z N95 i wszystko pięknie śmiga :good: :good: :good:

Opublikowano

Piter ja korzystam poprzez BT z N95 i wszystko pięknie śmiga :good: :good: :good:

Cenna uwaga w takim razie :) A to telefon z Symbianem? Masz dostęp do ksiazki telefonicznej z poziomu FIS?

Opublikowano

Cenna uwaga w takim razie :) A to telefon z Symbianem? Masz dostęp do ksiazki telefonicznej z poziomu FIS?

no właśnie nie mam dostępu do książki ale też się w to nie zagłębiałem.

tak , telefon z symbianem i wszystko hula za***iście

wcześniej korzystałem z głośnomówiącego poprzez adapter Cullmanna i Nokie 6310i

Opublikowano

no właśnie nie mam dostępu do książki ale też się w to nie zagłębiałem.

tak , telefon z symbianem i wszystko hula za***iście

No skoro nie masz dostępu do książki (co jest raczej kluczowe) to tak średnio "wszystko hula" :decayed:

http://pl.youtube.com/watch?v=JB6Cyza9OFA

Opublikowano

podpinam się pod temat gdyż za chwile kończy mi się umowa na dwa telefony i potrzebuje telefonu który będzie służył jak należy.... nie musi być to zabawka .... przede wszystkim ważne jest dla mnie połączenie przez BT z audi i książka na FISie do której się strasznie przyzwyczaiłem oraz na dobrej baterii....aparat mnie mniej interesuje..... chciałem wziąć N95 8G ale czytając o braku kontaktów na FISie mam dylemat :mysli:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 10:00_________________________________________________a można wgrać jakieś ulepszenie w N95 żeby to poszło na FIS :mysli:

Opublikowano

Sony Ericsson C905 :P

Opublikowano
Cytat: bar.mag 03 Styczeń 2009, 11:12

od ponad roku mam n95 :good:i ani razu wi-fi nie stracilo zasiegu ...

Ciekawe... Nie wiedziałem, że w Polsce mamy tak rozbudowaną sieć Wi-Fi i że do każdego AP masz wejście

Zwracam uwagę, że telefony z Symbianem (większość nowych Nokii) mają problem z fabrycznym interfacem Bluetooth Audi.

Ze swojego doświaczenia polecam RAZR2 V9 Motoroli no i Iphona 3G

oczywiscie tam gdzie jest zasieg :bicz3:

Opublikowano

podpinam się pod temat gdyż za chwile kończy mi się umowa na dwa telefony i potrzebuje telefonu który będzie służył jak należy.... nie musi być to zabawka .... przede wszystkim ważne jest dla mnie połączenie przez BT z audi i książka na FISie do której się strasznie przyzwyczaiłem oraz na dobrej baterii....aparat mnie mniej interesuje..... chciałem wziąć N95 8G ale czytając o braku kontaktów na FISie mam dylemat :mysli:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 10:00_________________________________________________a można wgrać jakieś ulepszenie w N95 żeby to poszło na FIS :mysli:

tajemniczo odpowiem że można ... :decayed:

Opublikowano

no to podziel się :wink4:

Opublikowano

dalej kiciafirerek bo 15.01 zmieniam telefony :gwizdanie:

Opublikowano

no dobra jutro podejde i sie zapytam co to za programos jest :) do telefonow z symbianem sie wgrywa program ktory dziala w tle caly czas i symuluje telefon bez symbiana :polew: po polaczeniu z audi taki myk :):decayed:

Opublikowano
  • Autor

Telefon już mam w dłoni :> Piękną N95 8GB :tongue4: . I teraz pytanko. Nigdy nie miałem telefonu z symbionem. Na co trzeba zwrócić uwagę przy używaniu takiego sprzętu? Słyszałem, że w takim telefonie powinno sie zainstalować cos w rodzaju antywirusa. Mój tego chyba nie ma, czy powinienem przed wchodzeniem do neta to zrobić? Może jakieś inne sugestje. ( po co mam sie uczyć na swoich błędach , jeśli mogę na Waszych :naughty: )

Opublikowano

Telefon już mam w dłoni :> Piękną N95 8GB :tongue4: .

jedyny słuszny wybór :good: :good: :good: :good:

www.n95.com.pl lub www.symbianos.pl

tam są setki stron odnośnie N95 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No własnie, tez znalazłem ta strone. A jakie oprogramowanie ma N 95 ? Bo sa so

Aplikacje S60 v1/2

Aplikacja S60 v3

A jaka ja mam? Jak wpisze kod *#0000# to mi pisze tylko cos takiego

V 30.0.018

23-07-08

RM-320

Nokia N95 ( 06.01)

Opublikowano

S60v3

Opublikowano

Telefon już mam w dłoni :> Piękną N95 8GB :tongue4: . I teraz pytanko. Nigdy nie miałem telefonu z symbionem. Na co trzeba zwrócić uwagę przy używaniu takiego sprzętu? Słyszałem, że w takim telefonie powinno sie zainstalować cos w rodzaju antywirusa. Mój tego chyba nie ma, czy powinienem przed wchodzeniem do neta to zrobić? Może jakieś inne sugestje. ( po co mam sie uczyć na swoich błędach , jeśli mogę na Waszych :naughty: )

Symbian rózni sie tym że musisz z aplikacji, menu, kalkulatorów itp zawsze wychodzić przez opcje-wyjdź badź klawisz C, a nie tak jak to było w telefonach bez symbiana czerwoną słuchawką. Gdy tego nie będziesz robił te uruchomione przez Ciebie programy będą działały w tle, wiec będą wykorzystywały ram telefonu (będą wolniejsze)

Co do antywirusów to nie jest tak jak w pcecie wiruska mozesz dostać od kogoś przez bluetooth bądź sciagając aplikacjez netu która ma wirusa :gwizdanie:

Ogólnie to bedziesz miał problem z wgraniem byle jakiej aplikacji na telefon S60v3, ponieważ posiada zabezpieczenia na podpis cyfrowy certyfikatów :wallbash: wiec tylko legalnie mozesz kupować aplikacje 10zł+VAT :naughty: ale spoko poszukaj na www.symbianos.pl wątku łamanie systemu 10min roboty i możesz wszyastko wgrać :good: Ja na drugi dzień po kupnie telefonu taką operacje zrobiłem :kox:

Opublikowano
  • Autor

Z tego co widze to nie mam problemow z wgrywaniem programow, wiec pewno jest juz zlamany.

Co do antywirusów to nie jest tak jak w pcecie wiruska mozesz dostać od kogoś przez bluetooth bądź sciagając aplikacjez netu która ma wirusa

Troche to zawile napisane, ale jesli dobrze rozumiem to wirusa sie nie da zlapac , ale tez slyszalem o programach antywirusowych na telefony, to po co one sa? Czy poprostu wymysil ktos sposob na nabicie sobie kieszeni, przez zlapanie takich amatorow jak ja :>.

Chcialbym wykorzystac mozliwosci telefonu w komu. Moj komp niestety nie obsluguje sieci WiFi. Jaka mam kupic karte , zebym bez problemu mogl wykorzystac telen do serfowania w sieci na terenia domu. ok 100m kwadratowych. Czy cos takiego bedzie ok ?

http://www.allegro.pl/item517527369_tp_link_tl_wn422g_karta_wifi_usb_ant_4dbi_wys24h.html

lub cos takiego

http://www.allegro.pl/item518088461_techniclan_wusb_54gr_karta_usb_2_4ghz_fv_wisp.html

zalezy mi na tym zeby zasieg byl na caly dom ( moze jak sie uda totez na zewnatrz ) i podlaczenie do kompa przez USB.

Opublikowano

Troche to zawile napisane, ale jesli dobrze rozumiem to wirusa sie nie da zlapac , ale tez slyszalem o programach antywirusowych na telefony, to po co one sa? Czy poprostu wymysil ktos sposob na nabicie sobie kieszeni, przez zlapanie takich amatorow jak ja :>.

Chodzi mi o to że wirus sam sie nie przedostanie do telefonu jak to bywa w przypadku kompów. Jedynie mozesz go złapać za swoją akceptacją, np wgrywając niepewne oprogramowanie przez kabel, ściagając z netu w komórce czy poprostu odbierając od kogoś przez bluetooth :gwizdanie: Sam bez twojej zgody sie nie zainstaluje