Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki telefon kupić do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Czyli jakis program zabezpieczajacy byl by wskazany? A co jak sie dostane jakis grozny wirus? Do sie zrobic cos takiego jak w kompie ( typu format ) ? Ewentualnie cos innego, mniej drastycznego?

Opublikowano

Szczerze to nie wiem co wirus moze wyrządzić w telefonie(ale zapewne zawieszanie sie itp) poczytaj o tym na forach GSM www.symbianos.pl www.gsmforum.pl tam jest duzo info oraz dużo przydatnych programów na symbiana (bezpiecznych- sprawdzonych) :good:

Opublikowano

u mnie jak był jakis wirus to przy włączaniu aparatu lub odtwarzacza pojawiał się krótki dźwięk. (jakieś takie zabrzęczenie) i tyle. a tak to wszystko narmalnie działało :good:

Opublikowano
  • Autor

I jak go usunąłeś? Działało wszystko ok.?

Podsumowując pierwsze kilka dni z N95 to już się do niej przywiązałem i ją polubiłem. Ma to coś w sobie :>. Faktycznie jest dość szybka i nie odczuwa sie, że jest na symbianie ( po za włączaniem ). Przyciski ( te pod wyświetlaczem ) są małe , ale działają bardzo precyzyjnie i bez problemów sobie z nimi radzę nawet w rękawiczkach. Wyświetlacz super :gwizdanie: . A z minusów to GPS dluuuuugo ustala pozycje i dość latwo ja traci ( wcześniej używałem noki 6500 i GPS-a Nokia LD-3W , łączył się szybciej i stabilniej ). I to by bylo na tyle :tongue4: . Może jeszcze bateria mogła by być lepsza, ale jak wiadomo przy takim wyświetlaczu to i tak jest OK.

Opublikowano

podpinam się pod temat gdyż za chwile kończy mi się umowa na dwa telefony i potrzebuje telefonu który będzie służył jak należy.... nie musi być to zabawka .... przede wszystkim ważne jest dla mnie połączenie przez BT z audi i książka na FISie do której się strasznie przyzwyczaiłem oraz na dobrej baterii....aparat mnie mniej interesuje..... chciałem wziąć N95 8G ale czytając o braku kontaktów na FISie mam dylemat :mysli:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 10:00_________________________________________________a można wgrać jakieś ulepszenie w N95 żeby to poszło na FIS :mysli:

tajemniczo odpowiem że można ... :decayed:

to co dalej? pochwaliłeś się to mów :naughty:

Opublikowano
  • Autor

I jest jeszcze coś co mnie denerwuje, ale to pewno dotyczy tylko mojego telefonu. Chodzi mi o to, że po zablokowaniu klawiatury muszę wpisać 5-cio cyfrowy kod. Strasznie mnie to denerwuje, ale nie potrafię tego wyłączyć. Już myślałem, że jest tu jakiś program zainstalowany i dzwoniłem do sprzedającego, ale powiedział , że on niczego takiego nie instalował. Czy one mają coś takiego w standardzie? Jak to ominąć , wyłączyć ?

Opublikowano

jest w standardzie

narzędzia->ustawienia->ogólne->zabezpieczenia

Opublikowano
  • Autor

jest w standardzie

tyle też wiem :> tylko co dalej?

Opublikowano

jest w standardzie

tyle też wiem :> tylko co dalej?

a skąd ja mam wiedzieć , myślałem że już ostatni krok zrobisz sam :decayed:

Opublikowano

jest w standardzie

telefon i karta sim->czas do autobl.klawiat.->żaden :good:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 07:14_________________________________________________

podpinam się pod temat gdyż za chwile kończy mi się umowa na dwa telefony i potrzebuje telefonu który będzie służył jak należy.... nie musi być to zabawka .... przede wszystkim ważne jest dla mnie połączenie przez BT z audi i książka na FISie do której się strasznie przyzwyczaiłem oraz na dobrej baterii....aparat mnie mniej interesuje..... chciałem wziąć N95 8G ale czytając o braku kontaktów na FISie mam dylemat :mysli:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 10:00_________________________________________________a można wgrać jakieś ulepszenie w N95 żeby to poszło na FIS :mysli:

tajemniczo odpowiem że można ... :decayed:

to co dalej? pochwaliłeś się to mów :naughty:

telefonicznie tego nie idzie załatwic :confused4: musze sie przejsc w tym mrozie do kolegi te pare krokow jak sie zmobilizuje albo lody puszcza to lece do niego wszystkiego sie dowiedziec :)

Opublikowano
  • Autor

jest w standardzie

telefon i karta sim->czas do autobl.klawiat.->żaden :good:[br]

To nic nie zmienia , ale poradzilem sobie , byles blisko :> . To nie chodzi o blokade klawiatury tylko o blokade telefonu. CZAS DO BLOKADY TELEFONU - ZADEN . Jak to wiem to teraz sie wydaje oczywiste, a wczesniej tego nie widzialem. Dzieki :good:

Opublikowano

I jak go usunąłeś? Działało wszystko ok.?

Działało wszyściutko idealnie :good: tylko był taki dźwięk przy włączaniu np odtwarzacza. Ale kasa była potrzebna i się z nim rozstałem... :kwasny:

Opublikowano

wyczytalem na audiforum.nl ze n95 laczy sie w 100% z zestawem BT oznaczonym literka Q,ma ktos moze zestaw z ta literka i przy okazji n95.

Opublikowano

a co znaczy w 100%? że FIS widzi książkę?

jak sprawdzić czy jest Q?

Opublikowano

a co znaczy w 100%? że FIS widzi książkę?

jak sprawdzić czy jest Q?

dokladnie tak!Sam ie wiem jak to sprawdzic :confused4:

Opublikowano

panowie, albo wyjęcie pudełka spod fotela, albo podpięcie pod vaga

wersja Q to jedna z nowszych i tak pewno jej nie macie... :(

Opublikowano

Gratuleję koledze zakupu, sam też się na taki zdecydowałem.

Wcześniej miałem E65, a przed zakupem bawiłem się też E66 - może trochu lepsza jak poprzednia, ale mimo wszytsko równie powolna - co dla mnie było irytujące...

Jak bym miał porównać E66 do N95 to na korzyszść tego pierwszego przemawia wykonanie - dla mnie dużo lepsze. I na tym koniec. Cała reszta to tylko N95.

Widzę że jeszcze tu przyrównujecie N82 z N95. Czy cos jeszcze przemawia na korzyść tego pierwszego poza rewelacyjnym fleszem :?:

Opublikowano

N82 szybsza ciut jest mam obie :good: A poza tym to wszystko to samo tylko (chodzi o N95 8gb bo tą zwykłą N95 to bije na łeb) i na kompie porównujac zdjecia N82 ma lepsze kolory a co do N95 jest głosniejsza na głośniku

ogólnie między tymi telefonami to tylko gust zadecyduje czy chce sie mieć rozsuwną czy normalną Nokie

Opublikowano

Dzięki Kowi :good: