simon.ie Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 witam jak w temacie znalazłem gościa na allegro http://allegro.pl/item509643883_chiptuning_audi_a4_1_8_t_obd_45km.html ciekaw jestem waszych opinii na temat takowych chipsów czy to ma prawo dziabać? nie powiem ze przyrost mocy i momentu jest bardzo interesujacy a komentarze sprzedającego sa raczej pozytywne? i jeszcze jedno wazne pytanie czy po wymianie chipa uda mi sie w ogole odpalic silnik skoro w starym chipe byly informacje od immobilizera a moze koles sprzedaje chipsy ktore deaktywuja immobilizer. czekam na jakies odpowiedzi i sugestie w tej sprawie
wesz82 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam. Radzę trzymać się z daleka od takich wynalazków. Skoro firmy biorą za to dużo więcej to czemu jest tak tanio... Co do imo to czytnik masz w stacyjce A ten chips to ma być do Twojego auta??? PZDR
marcin j Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Z daleka od chipsów z allegro, a ty jak masz 1.8 bez turbo to zaden program prawie nic nie pomoże.
Cristoforo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 bez turbo to zapomnij o jakis modyfikacjach mozesz odchudzić auto cos to pomoże chipy z allegro to zło
MoSSS Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Z daleka od chipsów z allegro, a ty jak masz 1.8 bez turbo to zaden program prawie nic nie pomoże. bez turbo to zapomnij o jakis modyfikacjach mozesz odchudzić auto cos to pomoże chipy z allegro to zło przeczytajcie temat postu lepiej zainwestuj w prawdziwy program, będziesz miał pewność, że wszystko będzie jak trzeba, niestety nic na tym świecie nie jest za darmo
Cristoforo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Z daleka od chipsów z allegro, a ty jak masz 1.8 bez turbo to zaden program prawie nic nie pomoże. bez turbo to zapomnij o jakis modyfikacjach mozesz odchudzić auto cos to pomoże chipy z allegro to zło przeczytajcie temat postu lepiej zainwestuj w prawdziwy program, będziesz miał pewność, że wszystko będzie jak trzeba, niestety nic na tym świecie nie jest za darmo nie mozna żartem rozpocząć dnia
tony_tr Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jeżeli chcesz czipa do swojego auta to zapomnij o modyfikacji 1.8...
wiissnia Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Fajna sprawa taki czip Najlepsze jest stwierdzenie udzielamy 3 letniej pisemnej gwarancji, ale na co? Na silnik? Czy że czip się nie rozpadnie? Niedługo profesjonaliści zbankrutują A tak na poważnie taki czip to wielkie zło!!
simon.ie Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 powaznie przymierzam sie do zakupu B5 AJL quattro stad moje pytanie na temat takich dziwnych wynalazkow auto ktore jest w opisie nalezy do mojej zony a dla mnie ma byc zabawka w postaci niestety mieszkam na zielonej wyspie a z tego co wiem tutaj nie ma specjalistow od chipow. chyba ze sie myle moze wiecie cos na tem gdzie dobrze zachipowac auto w IE?
MoSSS Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 niewiem jak w Irlandii ale w Anglii jest tego pełno , sprawdź www.evolveyourcar.com/ , dobra hamownia koło Londynu
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Najpierw kup a potem pytaj... lol racja,jak kupisz to powrocimy do watku-
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Najpierw kup a potem pytaj... lol Dokładnie..., zaczynasz od końca troche... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi