Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJL] chips do 1.8 T 180KM z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie znalazłem gościa na allegro http://allegro.pl/item509643883_chiptuning_audi_a4_1_8_t_obd_45km.html ciekaw jestem waszych opinii na temat takowych chipsów czy to ma prawo dziabać? nie powiem ze przyrost mocy i momentu jest bardzo interesujacy a komentarze sprzedającego sa raczej pozytywne? i jeszcze jedno wazne pytanie czy po wymianie chipa uda mi sie w ogole odpalic silnik skoro w starym chipe byly informacje od immobilizera a moze koles sprzedaje chipsy ktore deaktywuja immobilizer. czekam na jakies odpowiedzi i sugestie w tej sprawie

Opublikowano

Witam.

Radzę trzymać się z daleka od takich wynalazków.

Skoro firmy biorą za to dużo więcej to czemu jest tak tanio...

Co do imo to czytnik masz w stacyjce :wink4:

A ten chips to ma być do Twojego auta???

PZDR

Opublikowano

Z daleka od chipsów z allegro, a ty jak masz 1.8 bez turbo to zaden program prawie nic nie pomoże.

Opublikowano

bez turbo to zapomnij o jakis modyfikacjach

mozesz odchudzić auto cos to pomoże

chipy z allegro to zło

Opublikowano

Z daleka od chipsów z allegro, a ty jak masz 1.8 bez turbo to zaden program prawie nic nie pomoże.

chipy z allegro to zło

przeczytajcie temat postu :D

lepiej zainwestuj w prawdziwy program, będziesz miał pewność, że wszystko będzie jak trzeba, niestety nic na tym świecie nie jest za darmo

Opublikowano

chipy z allegro to zło

przeczytajcie temat postu :D

lepiej zainwestuj w prawdziwy program, będziesz miał pewność, że wszystko będzie jak trzeba, niestety nic na tym świecie nie jest za darmo

nie mozna żartem rozpocząć dnia :decayed:

Opublikowano

Fajna sprawa taki czip :polew:

Najlepsze jest stwierdzenie udzielamy 3 letniej pisemnej gwarancji, ale na co? Na silnik? Czy że czip się nie rozpadnie?

Niedługo profesjonaliści zbankrutują :tongue4:

A tak na poważnie taki czip to wielkie zło!!

Opublikowano

powaznie przymierzam sie do zakupu B5 AJL quattro stad moje pytanie na temat takich dziwnych wynalazkow auto ktore jest w opisie nalezy do mojej zony a dla mnie ma byc zabawka w postaci :quattro: niestety mieszkam na zielonej wyspie a z tego co wiem tutaj nie ma specjalistow od chipow. chyba ze sie myle moze wiecie cos na tem gdzie dobrze zachipowac auto w IE?

Opublikowano

Najpierw kup a potem pytaj... lol :wallbash:

racja,jak kupisz to powrocimy do watku- :wink4:

Opublikowano

Najpierw kup a potem pytaj... lol :wallbash:

Dokładnie..., zaczynasz od końca troche... :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...