RumJanek Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 A żebym to ja wiedział? Mnie nie pytaj, ja jedynie pochwalę się jak to zostało ogarnięte Jedno tylko wiem, połowa auta to jest już wynalazek, jeśli będzie to komuś sprzedane, na 100% nie polanie się o co w nim chodzi Miałem wstawiać przelotowe o kwasiaka, ale cena tutaj czy w Polsce jest zaporowa dla mnie za wyspawanie gotowca. Nic, pożyjemy, zobaczymy co to będzie i jak gość rozwiąże problem, najwyżej wydech będzie regulowany ręcznie. 1
RumJanek Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Do zestawu dojdzie wybebeszony kat, właśnie został zamówiony,bedzie jak oryginał
bartez80 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 jak zostawisz pustego kata w srodku to bedzie dzwonilo ,lepiej juz wstaw rurke przelotowa w puszke.
RumJanek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 Zobaczę jaki będzie efekt, najwyżej się coś wstawi, zobaczę Dzięki za podpowiedź
RumJanek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Budowa prawie zakończona, szczegóły będą -RumJankowy-Avant-BEX-sprzedany,-obecnie-nowy-nabytek---AVF-quattro-avant...] TUTAJ.
Toskańczyk Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 W dniu 14.04.2017 o 22:02, RumJanek napisał: Budowa prawie zakończona, szczegóły będą -RumJankowy-Avant-BEX-sprzedany,-obecnie-nowy-nabytek---AVF-quattro-avant...] TUTAJ. Co z tym projektem? Udało się?
RumJanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie wiem co masz konkretnie na myśli, ale więcej możesz dowiedzieć się w innym wątku, tam jest wszystko.Tak, wydech założony, co prawda ktoś kto nie wie co tam jest, uśmiecha się na widok końcówek, zdziwienie robi kiedy zagląda niżej pod zderzak, wtedy wszystko jest jasne...
Rekomendowane odpowiedzi