WALUX Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Witam. Potrzebuję numery czujników parkowania TYŁ do audi b7 sedan. (Czy środkowe i skrajne mają różne numery?) Pozdrawiam.
cysiek18 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Nie mam jak ci teraz sprawdzić bo jestem na telefonie. Ale wpisz sobie w google "etka online". Jest to wersja online etka. Na 100% znajdziesz to czego szukasz, no i na przyszłość ci się przydaWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 2 godziny temu, WALUX napisał: Witam. Potrzebuję numery czujników parkowania TYŁ do audi b7 sedan. (Czy środkowe i skrajne mają różne numery?) Pozdrawiam. Nie ma różnicy w numerach skrajne czy środkowe to samo
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 koledzy czy do mojego avanta też podjdzie taki czujnik bo mam uszkodzony jeden a w etce udało mi się znaleśc taki numer czujnika tylko nie jestem pewien czy dobrze wyszukałem
popo601 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Może odświeżę temat bo potrzebuję jeden czujnik do avanta ale na allegro same zamienniki czy można w ASO kupić 1 szt. np. i ile sobie krzyczą ? Słyszałem że ze zamiennikami lepiej dać sobie spokój bo albo szybko padają albo działają jak wiatr zawieje.
MaTeo85 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 W aso kupisz na sztuki. Cena ok 400zl za jeden. Jak masz kupić zamiennik to lepiej ori używkę może nawet znajdziesz w kolor. Albo na alledrogo albo napisz w dziale kupię tu na forum.
popo601 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 ? o bożenko aż tyle sobie wołają za nowy oryginalny chyba ich ...... patrzyłem za używanym ale czy każdy z nich ma ten sam numer czy są różne?
Rekomendowane odpowiedzi