dawid922 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam , Słyszałem o sprężynach do mocowania przy podnosniku klapy . Tak by klapa przy otwarciu sama sie otwierała :)) Wie ktoś może jka to sie nazywa i gdzie kupie jakies tanie i dobre ? Pozdrawiam i z góy dzieki za odp )
xsebo1 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Kolega ma sedana a4b7, u niego automatycznie otwiera się i jest inne mocowanie klapy niż w moim b6. Jest właśnie sprężyna. Nie wiem jakie masz auto, twój profil jest pusty Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
DaveLove Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Znalezione na youtube. W opisie i komentarzach jest kontakt.
dawid922 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Opublikowano 9 Lutego 2017 22 godziny temu, xsebo1 napisał: Kolega ma sedana a4b7, u niego automatycznie otwiera się i jest inne mocowanie klapy niż w moim b6. Jest właśnie sprężyna. Nie wiem jakie masz auto, twój profil jest pusty Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Audi a4 b6 2003 r. sedan 1.9 tdi
MemberA4 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 To są inne zawiasy i do tego specjalne silowniki. Na forum jest kolega co sprzedawal takie zestawy. Szukaj tematu o automatycznym otwieraniu bagaznika. https://a4-klub.pl/index.php?/topic/385858-Zawiasy-klapy-automatycznie-otwieranej-a4-b6/b7-ori-ze-sprezynkamiWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi