Rampage Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam serdecznie Od kilku dni pojawia się kontrolka od hamulców podczas uruchamiania pojazdu. Dodatkowo jest także dźwięk piszczący. Wszystko trwa około 5 sekund. Sytuacja powtarza się głównie jak auto postoi na mrozie jakiś czas. Podczas wyjeżdżania z garażu problemu zupełnie nie ma. Co może być przyczyną? Auto podczas jazdy zachowuje się normalnie, nie zauważyłem żadnych negatywów. Płyn hamulcowy jest w normie. PS: co ciekawe po wizycie u mechanika pojawia się sytuacja, nie wierzę by jednak coś przy tym majstrował, ale różnie bywa. Poniżej zamieszczam zdjęcie (akurat nie mój pojazd ale wygląd identycznie). Pozdrawiam
Rampage Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 Zatem podładować go prostownikiem?
wesz82 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Jak dobrze jest doladowywany podczas jazdy to szukaj drugiego.jak robisz krótkie odcinki to podladuj,zime powinien polatac. U mnie nie trzyma aku tak jak zeszlej zimy.Stad musze dluzej dziada krecic ok 2sek.aku ma jednak duzo do gadania. Edytowane 10 Lutego 2017 przez wesz82
Rampage Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 No właśnie robie krótkie odcinki, z domu do pracy z pracy do domu, czasem po do sklepu. Temat zatem wyjaśniony, dzięki.
sendilkem Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 A może złapał gdzieś wody na stykach i teraz głupieje? U mnie w passacie jest tak że się świeci kontrolka od absu a jak złapie wody i przymarznie to gaśnie. U ciebie może na odwrót?
Rekomendowane odpowiedzi