stepien1997 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Jakie wrażenia z jazdy tym autem z tym silnikiem po chipie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 2 godziny temu, carrera369 napisał: Przydałoby się takie zdjęcie bo na tych nie widać jak wyglądają felgi. Zimowe wcale nie są takie złe To 17" ? Jaki rozmiar opon ? Co innego ciemne szyby Tak to 17" i opona 225/55/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1 godzinę temu, stepien1997 napisał: Jakie wrażenia z jazdy tym autem z tym silnikiem po chipie?? Bardzo pozytywnie jak dla mnie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 a6 c7 bardzo mi się podoba, zmiana na s-line na ogromny plus, koło mi się nie widzi ale to przecież właściciel ma się jarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Gratki autka bardzo ładna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Zazdroszcze. Ja pewnie wczesniej niz za rok albo dwa sobie takiej nie kupie. Moze Tobie sie znudzi. Daj znac jak bedziesz sprzedawal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekef81 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Chyba ten sam kolorek mamy ? ile kolo dodało uroku to szok ? na tej oponie masz naciag czy równo z felga? Fajny projekt? Bezawaryjnej i Przyjemności z jazdy ? Jak się w Audi wejdzie to już się z tej marki nie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dnia 2017-05-19 o 22:13, darekef81 napisał: Jak się w Audi wejdzie to już się z tej marki nie wyjdzie Do momentu aż poprowadzisz BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekef81 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 1 godzinę temu, granatowy napisał: Do momentu aż poprowadzisz BMW Nie wiem mnie bmw nie porwalo bynajmniej seria 5, ale to i moze kwestia gustu i preferencji. Dla mnie A7 jest wszytkim tym czego chce od auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mango155 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Dnia 23.05.2017 o 10:37, granatowy napisał: Do momentu aż poprowadzisz BMW Z BMW przesiadłem się do Audi i nie żałuję. Kwestia gustu. Bynajmniej stereotyp o kierowcach BMW już mnie nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 6 godzin temu, Mango155 napisał: Z BMW przesiadłem się do Audi i nie żałuję. Kwestia gustu. Bynajmniej stereotyp o kierowcach BMW już mnie nie dotyczy. Teraz dotyczą Cię stereotypy o kierowcach Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 2 godziny temu, Animal napisał: Teraz dotyczą Cię stereotypy o kierowcach Audi Czyli jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 9 godzin temu, granatowy napisał: Czyli jakie ? Cham z Audi"W towarzystwie nieustająco mówi o tym, w ile czasu dojechał z Wrocławia nad morze, z Poznania do Berlina, a z Warszawy do Zakopanego, zwykle zmniejszając ten czas o jakieś 40-50%. Uważa się za znawcę techniki i twierdzi, że jego 3.0 TDI ma 450 KM, bo pomylił moc z momentem obrotowym. Jest święcie przekonany, że skoro to V6, to znaczy że ma biturbo. Ma quattro, dzięki czemu uważa, że jego auto jest absolutnie nie do wytrącenia z równowagi, a przede wszystkim lepiej hamuje. Twierdzi, że rowerzyści, skuterzyści i traktorzyści powinni zniknąć z jezdni, bo on jedzie i jest najszybszy. Przejeżdża przez czerwone na pełnej prędkości jeżeli świeci się mniej niż trzy sekundy. Wyprzedza zawsze, wszędzie i w każdej sytuacji. Trąbi na ludzi przechodzących po przejściu dla pieszych. Spycha z lewego pasa tych jeleni jadących 130 km/h (nieważne, że właśnie wyprzedzają kolumnę tirów). Opowiadając o pokonywanych przez siebie trasach, mówi że jeździ bezpiecznie z taką rozsądną prędkością podróżną 200 km/h. W trasie zawsze popija napój energetyzujący. Z jego statystyki wynika że tylko jeden na 25 kierowców, których zepchnął/wymusił pierwszeństwo/zmusił do gwałtownego hamowania dogania go i spuszcza mu wp***dol na światłach, więc per saldo się opłaca. Ma 23 punkty karne od roku, bo każdemu policjantowi w czasie kontroli na dzień dobry wpycha do ręki 1000 zł. Mając 38 lat ginie w wypadku z żoną Moniką, córką Julią i synkiem Kubusiem, gdy na drodze między Płockiem a Inowrocławiem przy 220 km/h wyprzedza na trzeciego i zahacza kołami o śnieg. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.goller Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mango155 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Takie bajki można by wytoczyć na każdą markę samochodu. A teraz nie zaśmiecajmy już autorowi tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiaudi Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Masz moze zdjecie auta bokiem na tych felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Troszkę mnie tutaj nie było bo strasznie zalatany jestem, ogólnie zbyt dużo się nie zmieniło jeśli chodzi o auto wymieniłem tylko zawieszenie na gwintowane bo przez przypadek wyczailem, że gwint który miałem w B8 pasuje też do C7 stąd decyzja była szybka jako, że z samych sprężyn H&R nie byłem zadowolony (za słabo siadło )?Teraz jest Ok efekt poniżej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoooh Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 ladnie wyglada....i ladnie siedzi.....graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 jest si! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi