Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Powrót do marki? A6 C7 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie wrażenia z jazdy tym autem z tym silnikiem po chipie??

Opublikowano
2 godziny temu, carrera369 napisał:

Przydałoby się takie zdjęcie bo na tych nie widać jak wyglądają felgi.

Zimowe wcale nie są takie złe :) To 17" ? Jaki rozmiar opon ?

Co innego ciemne szyby :kwasny:

Tak to 17" i opona 225/55/17

Opublikowano
1 godzinę temu, stepien1997 napisał:

Jakie wrażenia z jazdy tym autem z tym silnikiem po chipie??

Bardzo pozytywnie jak dla mnie wystarczy:wink:

Opublikowano

a6 c7 bardzo mi się podoba, zmiana na s-line na ogromny plus, koło mi się nie widzi ale to przecież właściciel ma się jarać :)

Opublikowano

Gratki!

Opublikowano

Gratki autka bardzo ładna sztuka :)

Opublikowano

Zazdroszcze. Ja pewnie wczesniej niz za rok albo dwa sobie takiej nie kupie. Moze Tobie sie znudzi. Daj znac jak bedziesz sprzedawal. :kox:

Opublikowano

Chyba ten sam kolorek mamy ? ile kolo dodało uroku to szok ? na tej oponie masz naciag czy równo z felga? Fajny projekt? Bezawaryjnej i Przyjemności z jazdy ? Jak się w Audi wejdzie to już się z tej marki nie wyjdzie :wink:

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎05‎-‎19 o 22:13, darekef81 napisał:

Jak się w Audi wejdzie to już się z tej marki nie wyjdzie :wink:

Do momentu aż poprowadzisz BMW  :decayed:

Opublikowano

1 godzinę temu, granatowy napisał:

Nie wiem mnie bmw nie porwalo bynajmniej seria 5, ale to i moze kwestia gustu i preferencji. Dla mnie A7 jest wszytkim tym czego chce od auta :) 

Opublikowano
Dnia 23.05.2017 o 10:37, granatowy napisał:

Z BMW przesiadłem się do Audi i nie żałuję. :) Kwestia gustu. Bynajmniej stereotyp o kierowcach BMW już mnie nie dotyczy. :P

Opublikowano

6 godzin temu, Mango155 napisał:

Z BMW przesiadłem się do Audi i nie żałuję. :) Kwestia gustu. Bynajmniej stereotyp o kierowcach BMW już mnie nie dotyczy. :P

Teraz dotyczą Cię stereotypy o kierowcach Audi :decayed:

Opublikowano
2 godziny temu, Animal napisał:

Teraz dotyczą Cię stereotypy o kierowcach Audi :decayed:

Czyli jakie ? :decayed:

Opublikowano
9 godzin temu, granatowy napisał:

Czyli jakie ? :decayed:

Cham z Audi
"W towarzystwie nieustająco mówi o tym, w ile czasu dojechał z Wrocławia nad morze, z Poznania do Berlina, a z Warszawy do Zakopanego, zwykle zmniejszając ten czas o jakieś 40-50%. Uważa się za znawcę techniki i twierdzi, że jego 3.0 TDI ma 450 KM, bo pomylił moc z momentem obrotowym. Jest święcie przekonany, że skoro to V6, to znaczy że ma biturbo. Ma quattro, dzięki czemu uważa, że jego auto jest absolutnie nie do wytrącenia z równowagi, a przede wszystkim lepiej hamuje. Twierdzi, że rowerzyści, skuterzyści i traktorzyści powinni zniknąć z jezdni, bo on jedzie i jest najszybszy. Przejeżdża przez czerwone na pełnej prędkości jeżeli świeci się mniej niż trzy sekundy. Wyprzedza zawsze, wszędzie i w każdej sytuacji. Trąbi na ludzi przechodzących po przejściu dla pieszych. Spycha z lewego pasa tych jeleni jadących 130 km/h (nieważne, że właśnie wyprzedzają kolumnę tirów). Opowiadając o pokonywanych przez siebie trasach, mówi że jeździ bezpiecznie z taką rozsądną prędkością podróżną 200 km/h. W trasie zawsze popija napój energetyzujący. Z jego statystyki wynika że tylko jeden na 25 kierowców, których zepchnął/wymusił pierwszeństwo/zmusił do gwałtownego hamowania dogania go i spuszcza mu wp***dol na światłach, więc per saldo się opłaca. Ma 23 punkty karne od roku, bo każdemu policjantowi w czasie kontroli na dzień dobry wpycha do ręki 1000 zł. Mając 38 lat ginie w wypadku z żoną Moniką, córką Julią i synkiem Kubusiem, gdy na drodze między Płockiem a Inowrocławiem przy 220 km/h wyprzedza na trzeciego i zahacza kołami o śnieg. "

:polew:

Opublikowano

Takie bajki można by wytoczyć na każdą markę samochodu. ;)

A teraz nie zaśmiecajmy już autorowi tematu!

Opublikowano

Masz moze zdjecie auta bokiem na tych felgach

Opublikowano

Troszkę mnie tutaj nie było bo strasznie zalatany jestem, ogólnie zbyt dużo się nie zmieniło jeśli chodzi o auto wymieniłem tylko zawieszenie na gwintowane bo przez przypadek wyczailem, że gwint który miałem w B8 pasuje też do C7 stąd decyzja była szybka jako, że z samych sprężyn H&R nie byłem zadowolony (za słabo siadło )?Teraz jest Ok efekt poniżej :

IMG_2721.JPG

IMG_2720.JPG

Opublikowano

ladnie wyglada....i ladnie siedzi.....graty

Opublikowano

jest si! :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...