darekw84 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Mam pytanie.Jak włącza się ogrzewanie bocznych szyb w Audi A4 B6 Avant.Mam na tych szybach taką samą "siatkę" jak na tylnej ale nie uruchamia się razem z nią z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi darekw84
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 był taki temat niedawno http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t55879.0.html;highlight=ogrzewanie+bocznych+szyb
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 antena zdwóch stron ? ja mam ogrzewanie i antenę
Gość mmcv Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 :mysli: no to dziwne bo mnie sie wydaje ze to jest antena w dodtku z tylu na szybie tez jest dodatkowy pasek wiec robi sie ich 3 ...
letallec Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja mam ogrzewanie i antenę i naprawde grzeje? Z której strony? antena zdwóch stron ? Zrobione jest po prostu symetrycznie, a nie z jednej strony, zeby wygladało jak d*pa w lesie....
Gość mmcv Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja to jestem na 95% pewien ze to nie jest zadne ogrzewanie to jest antena idzie w bocznych i ztylu przecina paski do grzania (jset prostopadle do nich) .
letallec Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Poczekajmy na Wąskiego. Niech rozwieje wszelkie watpliwosci. Ja ich nie mam, bo u mnie sa anteny w tych szybach.
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Sprawdzone NIE JEST OGRZEWANA koniec tematu
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak kupowałem sprawdzałem w kodach :gwizdanie: ale to wychodzi że mam grzaną przednia i tylną szybę a nie boczne dziekujemy Ci SC JOHNSON zmienię Nic
Gość mmcv Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak kupowałem sprawdzałem w kodach :gwizdanie: ale to wychodzi że mam grzaną przednia i tylną szybę a nie boczne Wlasnie to mnie zastanawia ... sa jakies paski w takiej szybie ?? jak ona jest grzana bo moja chyba nie jest:(... W Fordzinie z 96' mialme grzana szybe (szly takie paski ktore w nocy wqurwialy lekko jak Ci ktos swiatlami przypalil)
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jest jest na 100 % ma paseczki na dole na wysokości wycieraczek.Można powiedzieć że są tylko podgrzewane wycieraczki a nie szyba [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 10:40_________________________________________________tutaj kolega montował Sobie taką http://www.a4-klub.pl/smf/b6_i_b7_szyba_przednia_info-t58796.0.html
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 a gdzie się załącza te podgrzewanie przedniej szyby??
Rekomendowane odpowiedzi