Rafal2410 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 co o tym myslicie bo ta cena z czujnikiem to niska cena ai wyglada troche na samoróbke http://allegro.pl/doswietlanie-drogi-do-domu-coming-leaving-home-i6705392558.html *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony
soulmaster3m Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Bo to jest samoróbka. Pytasz czy działa, no działa bo i filmiki z dokładnie tym układem są/były na YT. Jest jakaś tam szansa, że jak coś się zatnie to twórca to naprawi. Kiedyś na elektrodzie był piękny układ, coming, leaving home, doświetlanie zakrętów, inteligentne kierunki i w ogólnie ziemniaki na obiad obrał. Stworzony przez jednego z elektrodziarzy, miał iść na nieco większą skalę, ale niestety po kilku sztukach zrezygnował. Czemu, nie pamiętam. Chciałem zrobić klona, ale się zabieram i zabieram i czasu brak.
Rafal2410 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 ale własne wyczytałem ze pod jeden przewód jedna zaróka 55w a sa tylko dwa to na tył i przód odpada podłaczenie . ja wiem ze działa tylko róznica ceny wszystkie z czujnikami kosztuja stówe a ten 60
soulmaster3m Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 A z tyłu to czym chcesz doświetlać? Cofania?
Rafal2410 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Administratorze zinterpretowałem moduł doswietlenia jako dodanie modyfikacji poniewaz w aucie go nie ma cofania lub pozycjami lub zamaskowanie modułów ledowych , przód to haloheny i boki w lusterkach i poszedłem tropem inteligentnych kierunków i znalazłem to http://allegro.pl/modul-komfortu-kierunkowskazow-1x-3x-coming-home-i5705312976.html Edytowane 15 Lutego 2017 przez Rafal2410
Rekomendowane odpowiedzi