Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 nie no temat o sikaniu przez psy czytałem, nawet sam się wypowiadalem bo mi koty po masce łaziły ale poskutkowała jedna metoda... ja bym na Twoim miejscu specjalnie tam zaparkował, i czaił się w innym aucie gdzieś niedaleko zaparkowanym że widzisz swoje, chociaż lepszym wyjściem będzie kamerka...nagrasz dupka i później mu choćby walniesz gów...m na szybe :> obstawiam jakiegoś mohera z pieskiem dzieciaki raczej codziennie tak by nie robiły, i czemu akurat specjalnie Ciebie... SERIO powodzenia
grzes1150 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 może i temat poważny ale do działu strefa śmiechu mógł by trafić :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 musisz podrzucić granat, gdy ktoś się zbliży - fakt - auta szkoda, ale tylko w ten sposób unicestwimy wszystkich winnych Twojej tragedii;D
Gość mmcv Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 zonaty jestes??? jak tak to tesciowa :polew:
Gość xxxxx Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 sprzedaj samochod - problem z głowy
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 sector, a tego gościa z Omegi dorwałeś..? Wydaje mi się, że masz problemy nie tylko z wyprzedzaniem Opli, parkowaniem etc., ale też z powstrzymywaniem negatywnych emocji...
YATES Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Weż próbkę śliny, zrób badanie DNA i już będziesz wiedział kto Ci pluje na A4.
jacekm Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Weż próbkę śliny, zrób badanie DNA i już będziesz wiedział kto Ci pluje na A4. Zapomniałeś dodać, żeby na to badanie dostarczył jeszcze jakiś 1000 sąsiadów
Gość sector Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Z sikania do dzisiaj mnie nerwy biorą ( temat rzeka non stop płynie) Plucie doszło raz na jakiś czas ale z tym DNA to tylko na filmach badania robią ( pytałem i koszta takiego badania są podobno strasznie drogie) gościa z Opla dorwałem odrazu -ale takiemu to bym musiał łomem po szybie machnąć i by zapamiętał ( ale po co sobie problem robić) U mnie normalnie na osiedlu ludziska się nadają do filmu na " Dzień świra" No ale jak z tą kamerką - bo dalej nie wiem ma ktoś takie coś ? ( podejrzewam ,że nie - bo tylko na moją a-4 sikają itd) słyszał ktoś czy to się sprawdzi wieczorem w aucie ? zresztą taka kamera była by super nawet przed złodziejem - ( gość się niespodziewa a tu jego maska na moim kompie nagrana - podobno nawet głos się da nagrać) :>
Gość mmcv Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no bezprzewodowa musialbys zalozyc z diodami nad poczerwien tooby ladnie w nocy widziala, albo bardzo czula. I by sie ladnie nagrywalo wszystko tylko jescze zasilanie pociagnac lub znalesc kamerke na akumlatorki
Gość sector Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie się zastanawiam nad małym aku. do bagażnika plus antenka w domu za oknem do odbioru sygnału - tylko jakieś propozycje zestawu by się przydały ( takie sprawdzone).
Gość mmcv Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie się zastanawiam nad małym aku. do bagażnika plus antenka w domu za oknem do odbioru sygnału - tylko jakieś propozycje zestawu by się przydały ( takie sprawdzone). ja to myslalem ze Ty zartujesz ale Ty powaznie... :shocked: :polew: masz zajawke widze na plujacego
Gość sector Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przestraszyliście mnie z tymi innymi możliwościami jak postawic klocka komuś na masce - i przebite opony plus gwożdzie itd i dlatego widzę ,że kamera to mus
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie się zastanawiam nad małym aku. do bagażnika plus antenka w domu za oknem do odbioru sygnału - tylko jakieś propozycje zestawu by się przydały ( takie sprawdzone). chłopie ... przeparkuj i tyle...
grzes1150 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie się zastanawiam nad małym aku. do bagażnika plus antenka w domu za oknem do odbioru sygnału - tylko jakieś propozycje zestawu by się przydały ( takie sprawdzone). nic ci to nie da że będziesz wiedział kto to Powiesz mu coś to Ci gwoździem objedzie auto do okoła i co wtedy??? Narobisz sobie biedy i po co ci to??? Do sądu go podasz??? Morde mu obijesz? to on cię poda.
Gość mmcv Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie się zastanawiam nad małym aku. do bagażnika plus antenka w domu za oknem do odbioru sygnału - tylko jakieś propozycje zestawu by się przydały ( takie sprawdzone). chłopie ... przeparkuj i tyle... Balem sie tego proponowac :gwizdanie:
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie się zastanawiam nad małym aku. do bagażnika plus antenka w domu za oknem do odbioru sygnału - tylko jakieś propozycje zestawu by się przydały ( takie sprawdzone). chłopie ... przeparkuj i tyle... nie przeparkuj twardy bądź...
johnybravo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hahaha dodam ten temat do ulubionych chyba , na twoim miejscu bym sie nie poddawał
Gość mmcv Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 nie przeparkuję - i tyle idzie w zaparte... Ludzie to sa naprawde uparci, nie mowie tylko o Tobie ale o tamtych tez.. moze wkoncu dadza sobie spokoj
Rekomendowane odpowiedzi