Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Plują na moją A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do złośliwości ludzkiej to powiem że kumplowi ktoś porysował cały bok w świeżo nabytej Omedze.

Teraz innemu przebili dwa koła w E46.

Normalnie masakra.

Na bloku mamy monitoring, kamery przed klatkami, ale d*pa z tego bo Administracja odmawia udostępnienia lub tłumaczą się że zostało już skasowane.

Opublikowano

Co do złośliwości ludzkiej to powiem że kumplowi ktoś porysował cały bok w świeżo nabytej Omedze.

Teraz innemu przebili dwa koła w E46.

Normalnie masakra.

Na bloku mamy monitoring, kamery przed klatkami, ale pupa z tego bo Administracja odmawia udostępnienia lub tłumaczą się że zostało już skasowane.

hehehhe znaczy ,że te kamerki co tam macie to atrapy i niechcą się przyznać - hihihi

Opublikowano
Na bloku mamy monitoring, kamery przed klatkami, ale pupa z tego bo Administracja odmawia udostępnienia lub tłumaczą się że zostało już skasowane.

hehehhe znaczy ,że te kamerki co tam macie to atrapy i niechcą się przyznać - hihihi

...a wliczane są pewnie w czynsz :tongue4:

Teraz pytanie czy czystą śliną czy "z wróblem". Jeśli to drugie to szukaj tych z katarem :polew:

Opublikowano

...a wliczane są pewnie w czynsz

W czynsz nie są wliczone, ale też nie są to atrapy bo można sobie w TV zobaczyć obraz z tych kamer (po podłączeniu do anteny zbiorczej).

Opublikowano

...a wliczane są pewnie w czynsz

W czynsz nie są wliczone, ale też nie są to atrapy bo można sobie w TV zobaczyć obraz z tych kamer (po podłączeniu do anteny zbiorczej).

e to super macie monitoring - kupuj nagrywarkę i masz wszystko nagrane

Opublikowano

SECTOR po przeczytaniu twoich trzech tematów: "sikają.. plują.. rzygają na moją A4 " ręce opadły mi do reszty.. :thumbdown: Ten temat też przerzuciłbym do Kosza...

Opublikowano

no ja tez przeczytałem 3 twoje tematy i nie zdarzyłem odp na temat rzygania .... sikają , plują , rzygają, sra... wiec jak to czwarte się stanie proszę zrób fotki i wstaw :decayed: i damy to strefy śmiechu , bo naprawdę już nie wiem czy mnie to śmieszy czy mam płakać :blink:, ale ogólnie to poprawiłeś mi dziś humor na cały dzień :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

temat nei ma sensu wogle dla mnie jako zart tak i rozmowy o niczym :), panowie dysk przeladujemy jak bedziemy takie tematy rozpoczynac :wink4:

Opublikowano

Może by tak zamknąć i skasować temat?

Te inne także?

Opublikowano

Może by tak zamknąć i skasować temat?

Te inne także?

popieram, trzeba zamknąć ten temat, bo już bezsensowna dyskusja z tego wniknęła.

Opublikowano

Temat umarł, a powtarzanie jeden po drugim, że ten temat jest bez sensu jest .. :OMG:

.. bardzi intrygujące!

:polew: :polew: :polew: :polew: Może ukaże się jakieś drugie dno tego tematu.. :kox: :kox:

Opublikowano

Ja bym nie zamykał. Mnie się podoba twórczość Sekatora... :decayed:

I jak, cały czas plują?? :decayed:

Opublikowano

juz tych bzdur nie mozna czytać.Za chwile bedą sr** na niego i zygać.zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...