pox Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Co do złośliwości ludzkiej to powiem że kumplowi ktoś porysował cały bok w świeżo nabytej Omedze. Teraz innemu przebili dwa koła w E46. Normalnie masakra. Na bloku mamy monitoring, kamery przed klatkami, ale d*pa z tego bo Administracja odmawia udostępnienia lub tłumaczą się że zostało już skasowane.
Gość sector Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Co do złośliwości ludzkiej to powiem że kumplowi ktoś porysował cały bok w świeżo nabytej Omedze. Teraz innemu przebili dwa koła w E46. Normalnie masakra. Na bloku mamy monitoring, kamery przed klatkami, ale pupa z tego bo Administracja odmawia udostępnienia lub tłumaczą się że zostało już skasowane. hehehhe znaczy ,że te kamerki co tam macie to atrapy i niechcą się przyznać - hihihi
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Na bloku mamy monitoring, kamery przed klatkami, ale pupa z tego bo Administracja odmawia udostępnienia lub tłumaczą się że zostało już skasowane. hehehhe znaczy ,że te kamerki co tam macie to atrapy i niechcą się przyznać - hihihi ...a wliczane są pewnie w czynsz Teraz pytanie czy czystą śliną czy "z wróblem". Jeśli to drugie to szukaj tych z katarem
pox Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hehehhe znaczy ,że te kamerki co tam macie to atrapy i niechcą się przyznać - hihihi ...a wliczane są pewnie w czynsz W czynsz nie są wliczone, ale też nie są to atrapy bo można sobie w TV zobaczyć obraz z tych kamer (po podłączeniu do anteny zbiorczej).
Gość sector Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hehehhe znaczy ,że te kamerki co tam macie to atrapy i niechcą się przyznać - hihihi ...a wliczane są pewnie w czynsz W czynsz nie są wliczone, ale też nie są to atrapy bo można sobie w TV zobaczyć obraz z tych kamer (po podłączeniu do anteny zbiorczej). e to super macie monitoring - kupuj nagrywarkę i masz wszystko nagrane
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 SECTOR po przeczytaniu twoich trzech tematów: "sikają.. plują.. rzygają na moją A4 " ręce opadły mi do reszty.. Ten temat też przerzuciłbym do Kosza...
Gość sector Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 SECTOR po przeczytaniu twoich trzech tematów: "sikają.. plują.. rzygają na moją A4 " ręce opadły mi do reszty.. Ten temat też przerzuciłbym do Kosza... sorry ale taka jest żeczywistość w naszym kraju - mi też ręce opadają widzę ,że http://www.a4-klub.pl/smf/rzygaja_na_moja_a4-t60489.0.html;msg647782#msg647782 trafił do kosza no przepraszam ,że byłem zbyt dosłowny
qoperek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 no ja tez przeczytałem 3 twoje tematy i nie zdarzyłem odp na temat rzygania .... sikają , plują , rzygają, sra... wiec jak to czwarte się stanie proszę zrób fotki i wstaw i damy to strefy śmiechu , bo naprawdę już nie wiem czy mnie to śmieszy czy mam płakać , ale ogólnie to poprawiłeś mi dziś humor na cały dzień :polew: :polew:
Gość mmcv Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 temat nei ma sensu wogle dla mnie jako zart tak i rozmowy o niczym , panowie dysk przeladujemy jak bedziemy takie tematy rozpoczynac
freon Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Może by tak zamknąć i skasować temat? Te inne także?
Azunia Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Może by tak zamknąć i skasować temat? Te inne także? popieram, trzeba zamknąć ten temat, bo już bezsensowna dyskusja z tego wniknęła.
Nosfer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Temat umarł, a powtarzanie jeden po drugim, że ten temat jest bez sensu jest .. .. bardzi intrygujące! :polew: :polew: Może ukaże się jakieś drugie dno tego tematu.. :kox:
tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja bym nie zamykał. Mnie się podoba twórczość Sekatora... I jak, cały czas plują??
Wihajster Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 juz tych bzdur nie mozna czytać.Za chwile bedą sr** na niego i zygać.zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi