Mlody33 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Witam. Padła mi sonda lambda przed katalizatorem... Poleci ktoś dobrą firmę sondy bo w najbliższym czasie chcę zakładać gaz, a wiem że z czasami gazowniki mają problem z podłączeniem się do niej... Pozdrawiam
Mlody33 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Koszt oryginalnej sondy do 900 zł, dużo troche
koloboro Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 pewnie w aso spisz numer ze swojej sondy i na necie znajdziesz dużo taniejno i tylko bosch
k232 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Na forum jest użytkownik o nicku dzik, napisz do niego zrobi Ci po bardzo dobrej cenie i załatwi Ci oryginalną bosch.
Mlody33 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki, u niego ciągle części kupuje
A4CCH Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Brałem NGK, tzn na sondzie był jakiś inny napis, ale to robi NGK. Chyba od Wandeja jestem zadowolony. Też grzebałem po necie za sondą i wybór był pomiędzy Bosch i NGK, ale opinie o NGK lepiej mi odpowiadały. Tylko nie kup czasem jakieś uniwersalnej bo to syf, niech Ci dobiorą do oryginału, z normalną wtyczką, taka jak przy oryginale. Edytowane 9 Marca 2017 przez A4CCH
Rekomendowane odpowiedzi