Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi 4 B7 CZARNA RAKIETA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20170304_165013.jpg

Edytowane przez Piotr Zieliński

Opublikowano

ulala :) zapraszamy na maly zlot w malborku :) jest nas wielu hehe
piekna bestia!

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, woojtas1985 napisał:

ulala :) zapraszamy na maly zlot w malborku :) jest nas wielu hehe
piekna bestia!

kiedy zlocik?

Opublikowano

podaj nr na pw to sie zgadamy. podesle Ci swoj.

Opublikowano

A tak na serio to co to za silnik? ;) Ten znaczek S4 powinieneś jak najszybciej odkleić...

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Bruuuum napisał:

A tak na serio to co to za silnik? ;) Ten znaczek S4 powinieneś jak najszybciej odkleić...

A co z tym znaczkiem nie tak ? Silnik 3.2 V6 zrobiony na 280km : )

Opublikowano

Fajna sztuka. Planujesz jakieś dodatkowe mody :wink:?

Opublikowano
22 minuty temu, Piotr Zieliński napisał:

bo S-ka miała 4.2 :D i 340 lub  RS 420 kuni :)

Edytowane przez Klawisz-84

Opublikowano
2 godziny temu, Piotr Zieliński napisał:

Bo to nie jest S4, co widać na pierwszy rzut oka...? :D Masz jakiś wykres? Bo zrobienie z tego wolnossaka 260 to już 'sztuka'.

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Bruuuum napisał:

Bo to nie jest S4, co widać na pierwszy rzut oka...? :D Masz jakiś wykres? Bo zrobienie z tego wolnossaka 260 to już 'sztuka'.

Dla mnie z tyłu to jest S4 i znzczek zostawiam : ) A na hamownie może sie kiedy wybiore .

Zawartość dodana 2 minutes later
14 godzin temu, Rumaq napisał:

Fajna sztuka. Planujesz jakieś dodatkowe mody :wink:?

Pewnie z czasem jakiś pomysł wpadnie do głowy, co by  tu jeszcze zmienić : ) Masz pomysł co by poprawić ?

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu i grubości portfela. Może na początek pakiet LED? Z fotek widzę, że drl na zwykłych żarówkach.

Opublikowano
1 godzinę temu, Piotr Zieliński napisał:

Dla mnie z tyłu to jest S4 i znzczek zostawiam : ) A na hamownie może sie kiedy wybiore .

Zawartość dodana 2 minutes later

Nawet z tyłu S4 ma lotkę na klapie bagażnika, nie mówiąc już, że ogólnie to nie jest S4, nigdy nie zrozumiem doczepiana znaczków od innych aut :D Zaraz, to nie hamowałeś tego auta? To skąd wiesz o tych 280km...? Co zrobiłeś na te dodatkowe co najmniej 30km od serii, która i tak zazwyczaj jest niższa przy wolnossakach? :huh:

Opublikowano

Ładna eska,bezawaryjności.

Opublikowano
2 godziny temu, Piotr Zieliński napisał:

:facepalm: 

Opublikowano
8 godzin temu, Piotr Zieliński napisał:

3 godziny temu, Piotr Zieliński napisał:

A na hamownie może sie kiedy wybiore .

Godzinę temu, Bruuuum napisał:

Zaraz, to nie hamowałeś tego auta? To skąd wiesz o tych 280km...? Co zrobiłeś na te dodatkowe co najmniej 30km od serii, która i tak zazwyczaj jest niższa przy wolnossakach? :huh:

Tak ogólnie, to coś mi tutaj bardzo nie pasuje ... :mellow:

Generalnie weź sobie rady ludzi do serca, pościągaj te "fake" znaczki eSki, zrób to tak jak się należy... I przede wszystkim: DODAJ OPIS SAMOCHODU!

Opublikowano

A co wy się tak chłopaka czepiacie? Lubi emblemat s4 to niech z nim jeździ. Modujecie swoje auta i nikt Was nie krytykuje że macie gust taki i taki, on chce s4 i ma. Czasami ludzie tutaj zachowują się jak serio jacyś " bogowie " (specjalnie z małej) :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
1 godzinę temu, reganajax napisał:

A co wy się tak chłopaka czepiacie? Lubi emblemat s4 to niech z nim jeździ. Modujecie swoje auta i nikt Was nie krytykuje że macie gust taki i taki, on chce s4 i ma. Czasami ludzie tutaj zachowują się jak serio jacyś " bogowie " (specjalnie z małej) :facepalm::facepalm::facepalm:

Brak opisu, a na zdjęciach zbliżenia na przyklejone znaczki -> każdy komentuje to co widzi :)

Przydał by się jakiś opis auta kolego, a jak już S4 Ci leży to zmień znaczek w grillu bo się to kupy nie trzyma z przodu s-line z tyłu S4 :D

Opublikowano
12 minut temu, m-nokian napisał:

Brak opisu, a na zdjęciach zbliżenia na przyklejone znaczki -> każdy komentuje to co widzi :)

Przydał by się jakiś opis auta kolego, a jak już S4 Ci leży to zmień znaczek w grillu bo się to kupy nie trzyma z przodu s-line z tyłu S4 :D

dodatkowo cały zderzak z przodu z grillem + listwy na drzwi + lotka z tyłu bo narazie z S4 to tylko dyfuzor do zderzaka + emblemat na klapie :D

Opublikowano

A na forum dużo "esek"z tyłu z klekotami z przodu i marne 200+ ... wygladaja ale czy jada? octavia rs je objedzie a spompowane jak esy. Jak Ci się podoba tak to najważniejsze.

Moje ulubione klasyczne elegancki felgi RS. To do pakietu jeszcze zderzak przód s-line i będzie ładnie :)

Opublikowano

sama gorycz na dzien dobry,a auto ladne :) silnik mimo ilosci? koni?! tez wolalbym niz moje 2l tdi [emoji23][emoji23][emoji23]no i quatro...pozazdroscic... jak kupilem swoja to tez taki znaczek byl ale jak dla mnie to wszystkie znaczki sa profanacja [emoji23][emoji23][emoji23] ja mam fake 19" bbs i koze...a jakos mi sie podoba...i da sie jezdzic wygodnie ;) a nie zamiatac ulice... kazdy robi jak lubi i na co go stac [emoji39] gusta i gusciki Panowie [emoji123] lepszy taki niz zwykle 1.6 bez zadnej opcji ;)
PS dodaj opis kolego bo tego faktycznie brakuje na dzien dobry...