jacue Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Pozazdroscilem kolegom majacym w swoich samochodach ogrzewanie postojowe i chcialbym zamontowac urzadzenie dogrzewajace silnik/kabine. Czy ktos juz sie tego podejmowal? Czy ktos wie jak to zrobic w 3,0tdi?
pre_pl Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 hmm, samo ogrzewanie... + sterownik wraz z kablami wszelkimi. Do tego połączenia do klimy (rur) Może dość drogo wyjść, ale ciekawy mod może byc. Samo urządzenie + sterownik wiele razy widziałem na allegro i ebay.de
lesand Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 może to Ci się przyda: http://ogrzewania-hary.pl/viewpage.php?page_id=8 , są z Łodzi
marasso Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 moge powiedziec jak sie ma sprawa do b5 - zestaw 5000pln + montaz 1200pln. jak sie dobrze poszuka to montaz 400-500pln. cena webasta jest oczywiscie nowego na allegro mozna znalec taniej (duzo taniej) ale wtedy ryzykujesz, ze po 2 latach ci np. przestanie dzialac. ja mialem za pol ceny nowke wiec mi to byla rybka podejrzewam, ze do b7 ceny zblizone beda.
Rekomendowane odpowiedzi