Legion44 Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Witam serdecznie co w twoim przypadku było do wymiany mam podobny problem z prawej strony polos luz nie wyczuwalny zaś z lewej dokładnie to samo jak u Ciebie tak jakby stukalo coś w koło ja u siebie planuje wyjęcie polosi i planuje zakup przegubu zewnętrznego żeby mieć go pod ręką w razie wymiany ale nie wiem czy to dobry trop Pozdrawiam
Legion44 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Ktoś pomoże, przerabiał to w aucie czy tak poprostu ma być?
Legion44 Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Taki luz na polosi jak w filmach powyżej czy to normalne?
Mariox37 Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 W dniu 9.03.2017 o 08:06, MAT1000 napisał: Mam taką przypadłość, że na fotelu pasażera widać wibracje, cały drży podczas jazdy, co bywa wkurzające jak się nie patrzy na drogę A mam bardzo podobnie, od 120 do ok 150 auto wpada w takie lekkie wibracje i go lekko trzęsie. Myślałem że to krzywe felgi ale na stalowych to samo. To może być faktycznie przegub??? Miał tak ktoś????
Damlok24 Opublikowano 27 Lipca 2023 Opublikowano 27 Lipca 2023 W dniu 28.03.2020 o 14:38, Mariox37 napisał(a): A mam bardzo podobnie, od 120 do ok 150 auto wpada w takie lekkie wibracje i go lekko trzęsie. Myślałem że to krzywe felgi ale na stalowych to samo. To może być faktycznie przegub??? Miał tak ktoś???? @Mariox37, doszedłeś co to? U mnie koła proste i dobrze wyważone, choć mam dystanse i wiadomo, może to powodować problemy. Jednak na zimówkach bez dystansów jest to podobnie. Przeguby wewnętrzne sprawdzane na kanale mają luz promieniowy i osiowy(choć ten wydaje się normalny). Zawieszenie sztywne i sprawne
Rekomendowane odpowiedzi