wujeklebek Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Hej , czy moze ktos mi podpowiedziec co to za wyciek? zdjecie robione wieczorem. Turbo bylo regenerowane 22k km temu Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
wujeklebek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 nie mam pojecia , w niedziele jade obejrzec w dzien to auto Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Fido Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Turbo wyciąga olej z odmy i tłoczy go poprzez intercooler do kolektora ssącego. Można to trochę ograniczyć stosując Oil Cat Tank
wujeklebek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 czy to moze zaszkodzic silnikowi? jak zapobiec temu ?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Fido Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Sam wyciek nie szkodzi ale możliwe że pokrywa z odmą do wymiany ale tu może ktoś jeszcze podpowie. Jeśli turbo sprawne to winna odma.
wujeklebek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 turbo dmucha tak okolo od 1,3 tys do 3 tys , nic nie przycina itp Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Tomeczek1403 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Może masz rozszczelniony układ dolotowy. Sprwadź czy aby dobrze dokręconą masz opaskę tej rury co łączy się z ic, lub czy nie ma w niej (lub co gorsze w ic) dziury, przez którą wywala zassane opary oleju z układu.
wujeklebek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 w niedziele jade ogladac to auto , w takim razie bede musial odwlec to w czasie i umowic sie w tygodnii tak aby moc wstawic auto do diagnosty... dzieki za pomocWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi