kubabkb Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Panowie nie za duze sa wartosci w grupie 3 w drugim i trzecim okienku? oraz nie sa niskie sa obroty silnika, nie powinni byc czasem 882/min dla awx?
kubabkb Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) ponawiam pytanie Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez kubabkb
kamil-vag Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 EGR sprawdzasz na kanale 003 przechodząc w Switch to Basic Settings (dolny lewy róg) - wpisujesz 003 i klikasz w tą zakładkę. Auto samo zwiększy obroty i będzie przełączać wysterowanie EGR... zobacz czy zmienia się wtedy wskazanie... możliwe, że masz EGR zaślepiony, stąd wysokie wskazania przepływu (czystego powietrza do silnika)
kubabkb Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 kamil-vag powiedz mi jeszcze co moze byc przyczyna takich obrotow silnika? wiekszosc osob ma 882 a ja mam 840/min
kamil-vag Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Sprawdź w Adaptacjach czy nie są podniesione obroty... Silnik nie był przypadkiem zimny ?
kubabkb Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 nie silnik byl po 30 km trasy wiec napewno nie byl zimny, sprobuje w apadtacjach podnies oborty o 42/min zobaczymy czy nie uda.
Rekomendowane odpowiedzi