Artekkkk Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Update PDF z instrukcja. Montaż kamery cofania MMI 3G Basic.pdf Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Artekkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dnia 14.03.2017 o 16:49, Artekkkk napisał: Prośba do Moderatora o wstawienie moda na forum. Montaż kamery cofania MMI 3G Basic.pdf Rozumiem, że będzie działała jakakolwiek kamerka w systemie PAL? Co się wyświetla, jak nie zewrze się kabelków od linii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artekkkk Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Jesli pozostawisz kabelki od linii rozwarte to po prostu beda wyswietlane na ekranie ale nie beda aktywne. Nie wiem jaki mialyby miec wtedy sens. Edytowane 20 Marca 2017 przez Artekkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Świetna informacja, szczególnie dla mmi bez zielonego wyjścia na kamerę. Wielkie dzięki za info. Tego mi brakowało a nie miałem ochoty wymieniać mmi. Jeszcze jak by był sposób na streem obrazu z telefonu na mmi to było coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Witam Czy może ktoś podać szczegóły kodowania tej kamery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Nikt nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artekkkk Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Przeciez masz wszystko opisane w PDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ten pdf chyba nie działa na tym forum. Napisałem mu żeby dał maila to mu wyśle Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artekkkk Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Przed chwila go otwieralem i wszystko dziala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 O co chodzi z kablem do przycisku parktronik ? Pisze żeby podłączyć przewód do pinu 3 w przycisku parktronik. Na ktoś może schemat za co odpowiada pin 3 w tym przycisku. Pytam bo nie mam tego przycisku. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Tam jest 12v potrzebne do zasilania kamery. Jak go nie masz to zasilanie możesz wziąć z świateł cofania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Aaa fakt. Przycisk parktromika daje impuls ze jest włączony wsteczny bieg. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam Dzisiaj podłączyłem kamerę i mam problem z kodowaniem tej kamery. W pdf jest napisane że trzeba kodować w 5F i 09 CE.Problem jest w tym że nie wszędzie mam podpowiedzi w VCDS który byte trzeba zmienić. Proszę o pomoc osoby które wiedzą jak zrobić to kodowanie. Kabel z ryżowni 12.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 W BCM 09 koduje sie w wersji POLIFT czyli 2012-2015 Nie wszystkie sterowniki obsluguja kamere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Mam sterownik 8T1 035 652 F Kolega który założył temat uruchomił kamerę i mam też Basic. Czyli u mnie nie zadziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 z opisu wynika ze ma poliftową wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ale może kolega Artekkkk da znać jaki ma sterownik i czy ma polifta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojote38 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 I co wrclaguna da się ogarnąć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artekkkk Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam panowie. Moja wersja to przedlift z MMI 3G Basic. Właśnie zobaczyłem że w moim opisie jest błąd odnośnie kodowania w przedlifcie. Powinno być: -centrala 10 Park/Steer Assist – longcodehelper – aktywujemy Reverse Camera, (Byte 0 - Bit 5) -centrala 5F – longcodehelper – aktywujemy Menu Reverse Camera (Byte 7 - Bit 1) A więc kodujemy centralkę 10 e nie 9 jak jest w opisie. Przepraszam za pomyłkę. Postaram się jutro zmienić ten PDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi