gsekulski Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Witam. Sprawa się ma tak, że po oddaniu na rozrzad auta mam problem z wciagle cieknąca pokrywa zaworow. Mechanicy mi ją zdejmowali, nie wiem po co bo do wymiany rozrządu nie trzeba tego robić. A pół roku przed tym sam wymieniałem uszczelkę i wiem, że po oddaniu od nich auta oni ja zdejmowali. Nie dokrecili śrob i dali smar w miejsce gdzie ja nie dawałem. Ale do sedna wudaje mi się, wizualnie ze to nie moja. Brat pracuje w serwisie innej marki i wg jego programów po moim VIN wychodzi ze moje auto wyszło z poktywa k innym nr. A ta która mam jest od modelu A6, takiego jaki ma pracownik tego mechanika. Czy ktoś po VIN byłby w stanie mnie upewnić i mi sprawdzić z jakim nr pokrywy wyszło moje auto i od jakich modeli jest ta co mam teraz?
WYSKUN Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 patologia warsztatów. strasznie mnie to wpienia
Mario Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 3 godziny temu, gsekulski napisał: Daj mi VIN na pw, sprawdzę Ci jutro
gsekulski Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Z półksiężyca. Wszystko juz sprawdzone. 2 nowe uszczelki innych marek. Z silikonem i bez. 4 razy rozbierane. Głowica bez ryski itp. Uszczelka napinacza ok odma wyczyszczona i nowe elementy założone. Począwszy od zaworki odpowietrzajacego skrzynie korbowa po trójnik i kolanko. Tylko pokrywa zostaje. Oddali mi z niedokrecona i nie jestem pewien czy to moja gdyż podaje mi numer z inna końcówka. Mam zaufanego mechanika ale on wtedy miał robotę a ja jechałem w góry i chciałem mieć pewny rozrzad. Do tych fachowców nie mam zaufania. Trochę na cwaniaczki wyglądają. Poza tym auto marzec 2002r a pokrywa 2003...teleportacja? Jak ktoś ma taki sprzęt to chętnie skorzystam...cofnie sie do 2007 kiedy człowiek miał 20 lat, zanim poznałem żonkę, ale najpierw spisze numery totka z tych lat? dobrze zapłacę! Edytowane 27 Marca 2017 przez gsekulski
Rekomendowane odpowiedzi