Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A7 Bronze 3.0 TFSI 2011>>>>2015 RS7 Matrix Beam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie,w polifcie byl full led i pelnowymiarowy matrix, to byl kolejny powod dla ktorego zrobilem polifta, no i kierunki przod tyl  dynamiczne

Opublikowano

Doprecyzowywując - w Polifcie masz 3 opcje (dotyczy to wszystkich nowych modeli Audi w tym poliftowe A6, A7 jak i nowe A4, A5, Q5, Q7, A3 po lifcie itd):

Ksenony - brak dynamicznych kierunków (standard bez dopłaty), z tyłu lampy halogenowe; a z przodu gorszy wzór ledów do świateł dziennych.

Ledy zwykłe statyczne (ledowe światła z tyłu z dynamicznymi kierunkami; z przodu LED bez wycinania, z fajnym wzorem świateł dziennych ale brak dynamicznych kierunków) dopłata ok. 5 k w zależności od modelu

Matrix-Beam (Full-ledowe światła z doświetlaniem i wycinaniem samochodów jadąc na drogowych, z dynamicznymi kierunkowskazami z przodu i z tyłu - wzór świateł dziennych taki sam jak wyżej) - dopłata ok. 10 tys.

Opublikowano

Wedlug mnie przod od rs7 matrixy itd to najlepsza opcja wyglada bezblednie:) Graty super fury.

Opublikowano

kasa kosmiczna ale efekt musi mega cieszyć

Ja w B8 avant zmieniłem tylne lampy na poliftowe wydając 1500zł i kopara się do dzisiej cieszy a co dopiero tami mod - a te kierunki są warte każdej ceny

Opublikowano
  • Autor

Mała weekendowa sesja po myciu furek :) C7 brata :) 

IMG_0015.JPG

IMG_0022.JPG

IMG_0023.JPG

IMG_0027.JPG

IMG_0028.JPG

IMG_0031.JPG

IMG_0035.JPG

IMG_0036.JPG

Opublikowano

Zmieniaj tylni dyfuzor z końcówkami wydechu na polift bo razi w oczy :P 

Edytowane przez Binek1.8T

Opublikowano
  • Autor

Jest w pierwszej trojce rzeczy do zrobienia :) w tym miesiacu mysle ogarne :) nie tylko Ciebie razi :P bedzie dokladka RS bo polift nie ma tego ognia :naughty:

Opublikowano

pięknie wyszło - na ten przód można by patrzeć bez końca - miazga

Opublikowano

mam pytanie, w a7, s7, rs7 jest pneumatyka do wybrania w konfiguracji?

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście ? Takowe zawieszenie mam na pokładzie :wink: i osobiście polecam ?

Edytowane przez darekef81

Opublikowano

Witam! Mega za***isty projekt :) mam pytanko czy masz zakodowane zeby tylne lampy swiecily razem z ledem do dziennych z przodu ??  

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :wink: No właśnie tak jest i nie wiem czy to tak jest fabrycznie....nie mam gdzie podejrzeć czy to tak w liftach jest :/ 

Opublikowano

Z tego co kiedyś widziałem a7. To w nowych przepisach, po którymś tam roku produkcji auta, jak się świecą dzienne z przodu to tył w tym momencie jest wyłączony. W wielu autach tak już jest :)

Opublikowano
  • Autor

Jutro jak będę mył auto to się temu przyjrzę , ale nie wiem czy i brata w C7 tez mu się nie palą tylnie , w a A5 tylko przód za dnia. Mówiłem elektrykowi ze ma być fabryka także jak coś pojadę na poprawkę ?

Opublikowano

W a6 za dnia tylko przód bo ostatnio jechałem za taką to nic się nie świeciło z tyłu w dzień tylko światła stopu, ale ledy z przodu miał włączone :)

Opublikowano

A ogólnie auto petarda!!! Kolor świetny. Gratulacje takiej przemiany :)

Opublikowano
42 minuty temu, mefiuu2509 napisał:

W a6 za dnia tylko przód bo ostatnio jechałem za taką to nic się nie świeciło z tyłu w dzień tylko światła stopu, ale ledy z przodu miał włączone :)

no że z tyłu sprawdziłeś to wierzę, ale z przodu?

jak ?

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

A dziękuje ? Kolor to była najsłabsza strona przy kupnie,chcialem koniecznie 3.0 tfsi,dostało polerke , i zaczęło jakoś wyglądać ? Jeszcze tylnie ciemne szybki; progi RS7 i koło 20 i wtedy zacznie linia boczna wyglądać ? Tylko trzeba się finansowo zregenerować ? 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Kamyk napisał:

no że z tyłu sprawdziłeś to wierzę, ale z przodu?

jak ?

:decayed:

Z ciekawości szybko wyprzedził :decayed:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o lampy to wszystko zależy od ustawień komputera. Np w ustawieniu na "0" świecą ledy przód tył nic. Ale jak ustawisz na światła pozycyjne to świeci led przód (wcale nie przygaszony, normalne dzienne światła - przygasza na pozycje po wył zaplonu) i tył. Na "auto" u mnie w dzień działa tylko przód, a tył właczany jest ze swiatlami mijania. Ale znajomy w nowej q7 ma ustawiony, że tył zawsze się swieci. Podejrzewam, że komputerem to ustawiasz. Więcej może zapewne powiedzieć @wrclaguna :)

Edytowane przez Kosmita