waskiq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam po wymianie polosi zaczela mi drgac prawa strona . Myslalem ze polos znowu walnieta wiec wyciagnelem ja okazala sie dobra. Ale wykrylem luz na mocowaniu polosi od strony skrzyni. Co to jest to sie jakos wymienia ? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
waskiq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tak Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
mortek1986 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 to kiepsko ,moze byc łozysko w skrzyni
waskiq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Luz wydaje mi sie ze jest tylko na tym kielichu tym mocowaniu ... to jest przykrecone imbusem 6 probowalem to dokrecac ale bez skutkuWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
waskiq Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Odswiezam temat... do wymiany Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
waskiq Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Odswiezam temat... do wymiany tego lozyska potrzeba wyjmowac skrzynie? Wiem ze idze tam lozysko stozkowe tylko zastanawia mnie jak je sie wymienia.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi