davidlive Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Mam Exeo ( czyli b7) ze zwykłymi lampami i mam możliwość kupić lampy skrętne ale pasuje i cały osprzęt do tego mieć. Co mam wyjąc z dawcy żeby to działało. Pozdro
Norbas Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Sterownik i lampy prawdopodobne. Dobrze byłoby sprawdzić schemat. W b7, potrzeba sterownik, lampy i przełożyć piny. Potem kodowanie i chyba to wszystko
mikrus36 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 8 minut temu, Norbas napisał: Sterownik i lampy prawdopodobne. Dobrze byłoby sprawdzić schemat. W b7, potrzeba sterownik, lampy i przełożyć piny. Potem kodowanie i chyba to wszystko Pytanie, czy trzeba coś więcej do lamp z ledami. Tutaj pewnie zostaje tylko ASO - aby się dowiedzieć coś więcej.
Norbas Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jakimi ledami? Masz na myśli lampy które wypuścił Osram?
mikrus36 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Exeo po lifie dostało lampy z ledami + bixenony skrętne - pytam czy lampa z ledami ma inna instalację niż normalny bixenon.
mikrus36 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) lampa z ledem Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez mikrus36
marjankowi Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Dnia 24.04.2017 o 13:00, mikrus36 napisał: lampa z ledem Oczywiście,że ma inną. Jest sterowana po CANie. Także potrzebne będą kable od słupków A do lamp. Lub odpowiednio przerobić wiązkę od biksenonów zwykłych. Mimo brak skręcenia przewodów, CAN będzie to działać. Mam tak zrobione.
mikrus36 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 a w co sie wpinales przy tych slupkach, czy podlaczenie jest plug and play, czy trzeba kombinowac, ja mam gorzej bo mam zwykle lampy u siebieWysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi