bastus209 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 witam mam problem z wskaźnikami paliwa i płynu chłodniczego podczas jazdy zaczęły stopniowo opadac wskazowka paliwa opadła poza czerwone pole i świeci się rezerwa a od płynu zatrzymała się na 60 po zgaszeniu silnika opadają całkowicie a po ponownym przekroczeniu zapłonu podnoszą się j/w nie mam pojęcia oto chodzi
marcin_franz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Myślę, że to wina licznika Podmień go na inny i sprawdź czy coś to dało.
Centi Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Prawdopodobnie masa w liczniku gdzieś nie kontaktuje.
bastus209 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zamieniłem na drugi licznik i zegary ruszyły aktualny oddano do naprawy koszt 50zk
bastus209 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Panowie włożyłem nowy licznik i teraz mam problem z predkosciomierzem wskazówka podczas jazdy się zacina
marcin_franz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Pewnie silniczek się zacina. Przelutuj to ze starego licznika
Rekomendowane odpowiedzi