Andrewww Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Znalazłem złącze elektryczne na grodzi silnika po prawej stronie , za zbiorniczkiem wyrównawczym zaznaczyłem go czerwonym kolorem . Za co te złącze odpowiada jest w nim 6 pinów
koloboro Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 tak to zlacze sondy lambda przed katalizatoremWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Andrewww Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Podrzucicie schemat jak to podłączyć prawidłowo . Bo u mnie jest jakaś rzeźba zrobiona dodatkowo jeszcze pin 6 cały zaśniedziały błędy na Vag : 16804 - Catalyst System; Bank 1 P0420 - 002 - Efficiency Below Threshold - MIL ON 16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected P0300 - 001 - - Intermittent Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Andrewww
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 wyglada jak by ktos chcial jakis emulator wpinac czy cos,kolori przewodow i nr pin ci potrzebne?
Andrewww Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 3 godziny temu, lisekexeter napisał: wyglada jak by ktos chcial jakis emulator wpinac czy cos,kolori przewodow i nr pin ci potrzebne? kolory przewodów i który pin za co odpowiada na razie jest podłączone tak 1pin.Biały - cały 2.Czarny z białym paskiem + Czarny z białym paskiem i wystaje kawałek białego przewodu 3.Zółty z zielonym paskiem 4.Czerwony z białym paskiem 5.Brązowy 6.Kremowy + siwy zielonym paskiem i wystaje kawałek różowego przewodu Myślę że te kawałki wystających przewodów są po to ,żeby sprawdzić napięcie i rezystancje na pinach 2 i 6
Rekomendowane odpowiedzi