Tas2die4 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Latem spotkania na bulwarze nad Warta moga byc naprawde fajne A poki co najlepsza chyba askana, badz wiosna tesco, bo w miejscem w askanie w soboty czasem roznie
topor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 eee narzekacie na zawieszenie ja mam -60mm i 225/35R19 na 19 calach w a4 i sadze ze nadal jest komfortowo a tak serio to jesli checie wypromowac spoty gorzowskie to zrobcie tak jak my wydrukujcie np 100 kartek z informacja o klubie i spotach typu: www.a4-klub.pl zaprasza na spoty gorzowskie ktore odbywaja sie w ..... dzien o godzinie ...... zapraszamy i wkaldajcie za wycieraczki wszystkim napotkanym a4 czy tam wszystkim napotkanym OOOO u nas to pomoglo i obecnie jest nas w zg ok 15-20 osob a na poczatku bylem ja sam potem z 4-5 osob i po tej akcji jest tyle ile widac fakt;p wyszło nam to;) poko co zapraszamy do nas w Niedziele!!!
Pietyk Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 postaram sie zjawic, ale jeszcze nie jestem pewien na 100 % :/
fenix185 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tas2die4 to postaraj sie sledzic forum a dowiesz sie czy za tydzien sie spotkamy ja mysle ze jak w niedziele sie uda to w nastepnym tygodniu zrobie jakas reklame i moze sie zjedzie wiecej aut chociaz lucze na niedzielne spotkanie ze z 10 nas bedzie co sie wpisali na forum ja mam paru :audi:maniakow ktorzy nie siedza na forach i tez mowili ze wpadna wiec zobaczymy w niedziele jak to bedzie
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 chlopaki wpadacie w niedziele o 12 ? na spot do ZG pod carrefour ?
fenix185 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Przykro nam Nowak_zg ale w Niedziele mamy pierwsze spotkanie u nas w Gorzowie wiec tak jak pisalismy wczesniej ze najpierw zbierzemy u nasz paczke i wtedy mozemy pomyslec zeby spotkac sie w zielonej bo niewiem czy w Gorzowie sie komus bedzie chcialo przyjechac a co dopiero jechac do zielonej daj nam sie troszke zorganizowac a napewno sie spotkamy jeszcze nie raz
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 trzymam za slowo... Lubuskie powinno sie zjednoczyc! a zuzel odstawic na bok!
fenix185 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 co do zuzla mysle ze to kochaja wszyscy moze nie tak jak ale na bok to go odstawiac nie mozna bo zapach paliwa zuzlowego i emocje to czesc zycia polaka
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 sie wie, sam jestem kibicem;) chodzi mnie o to aby utarta nienawisc pomiedzy dwiam stolicami lubuskiego pozucic w zapomnienie;)
Rafal_69 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 no własnie ja tam już odstawiłem na bok tą nienawiść :> lubuskie to lubuskie Ja tam szczerze powiedziawszy wole Piłke :> ale do żużlu też nic niemam
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 wiec milo bedzie sie spotkac;) Pozdrooo "rodacy"
denveco Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Siemanko fenix185 i cała reszta lubuskiego. Wiec jak z tym spocikiem w Szczecinie wbijasz się do nas ze swoja ekupią. Nas na spocik w lutym jest już 8 mam nadzieje że śledzisz na bierząco co i jak chyba że rezygnujesz z wjazdu na skrzydełka . Pozdro
Pietyk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 jutro na 90% bede bo jestem w GW akurat, a w Szczecinie tez chyba 1 lutego bede ;-)
fenix185 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2009 denveco Ja nigdy nie rezygnuje wpadniemy do was ale to nie jest powiedziane ze do lutego nasza ekipa sie juz zbierze narazie wczoraj mielismy spotkanie i powiem ze jestem zadowolony dziekuje panowie ze wpadliscie na spocik bylo troszke zimno ale fajnie pozniej wrzuce troszke fotek i pomyslimy nad ulotkami moze zrobimy maly spocik w przyszly weekend co wy na to ??? na poczatku mozemy spotkac sie co niedziele az cos rozkrecimy Pietyk ty mowiles ze nie dasz rady za tydzien sie spotkac to nic ale mam nadzieje ze za dwa tygodnie wpadasz moze w tygodniu troszke ulotek ci podrzucimy a tak pozatym uwarzam spocik niedzielny za udany jak na tak maly rozglos to bylo nas calkiem duzo 4 auta i to tylko z forum to osiagnelismy polowe tego co osiogneli panowie ze szczecina tylko ze oni juz sie spotykaja od dluszego czasu juz sie nie moge doczekac az sie cieplo zrobi zeby kazdy mogl sie chwalic co wyrezal w swojej niuni
Pietyk Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 fenix, w nd o ktorej? ja jade wieczorem do szcz, ale mam egz. ale moze uda sie gdzies zmiescic wyjazd [br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 15:35_________________________________________________fenix gdzie foty
fenix185 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Pietyk pasuje ci tak jak ostatnio o 14 ?? to robimy o 14 to samo miejsce i ten sam poziom foty juz wzucam tylko je przerobie bo maja zaduzy format
Pietyk Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 zajebiaszczo akurat tylko 14 pasuje to na 30-40 min moge wpasc a moze o 13:30? fenix ten sklep kolo postku juz zlikwidowali
fenix185 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 13:34_________________________________________________mysle ze na 14 bedzie ok bo jak ktos ma sie zjaswic to i sie zjawi przez te 30 40 min jak bedziesz a z tym sklepem to mnie zadziwiles az sam pojade zobaczyc ale to nic wiem gdzie jeszcze znajdziesz xena albo poszukamy razem bo ja tez sie rozgladam
Pietyk Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 jutro o 13:45 mam zaliczenie jakies wiec moge sie troche spoznic
Nowak_zg Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 no no .... widze ze pierwszy zlot w gorzowie sie odbyl szukajcie jak najwiecej a4 i dawajcie im info o klubie i zlotach to wtedy postaramy sie zrobic jakis wspolny duzy
Rekomendowane odpowiedzi