Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN AVANT] (11.12.07r) S-Line fele 17''+ Zderzak,etc; oceny mile widziane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak moje :audi: wyglada aktualnie:

0000026zu3.jpg

--- tak było : ---

Póki co zaczne od zamieszczenia kilku zdjec zaraz po jej kupnie i sprowadzeniu ;)

wkrotce dodam swiezsze ;) (jak przyciemnie szybki ) :wink:

MOJAA4ZABKA.jpg C2223127_2.jpg

i kilka aktualnych :) ( jest brudna... :| pogoda byla straszna... i szybko sie zakurzyla...)

audia41.jpg audia42.jpg

100_0472a.jpg

Opublikowano

fajna ale ten wydech do TDi nie pasi :twisted:

Opublikowano

hmmm nad wydechem bede myslec pozniej ;) no i moze rzeczywiscie masz racje tak troche nie pasuje :P (ale poki co dobrze dziala i niech tak zostanie)

Opublikowano

Autko fajne ale nie pisz "póki" przez "u" bo az wali po oczach :eek:

Opublikowano

fajny przód tzn zderzak i światełka no i avant :wink:

ruły nie tdi ale pasują do stajlingu auta :a4fan:

Opublikowano

Fajne autko :wink: Ale polecam wstawić jakieś większe alu, albo jakieś oryginalne Audi, np. od S-a, skoro stylizacja trochę idzie w tym kierunku :wink: Koniecznie zmień końcówkę wydechu! :smile: Bo tak średnio to wygląda :confused: No i szkoda, że to zielony kolorek, ale autko jak najbardziej ładne :wink:

Kurcze może zna ktoś kogoś kto handluje takimi zderzakami od S-a i ma niskie ceny :smile:

[ Komentarz dodany przez: piotr1602: 28-02-2007, 11:40 ]

kolego rozpedziles sie z tym pisaniem nie czytajac regulaminu.Nastepny post bedzie juz kasowany

Opublikowano

A co do modyfikacji, to wlasnie zaczynam... malymi kroczkami, narazie cala kasa poszla na samochod, teraz przyciemnie szybki stosownie (zobacze jakie beda kolory folii).

Nastepnie wezme sie za alusy z oponami, 17" mi sie marza... mam nadzieje,ze beda sie sprawowac dobrze.... z tego co czytalem na forum nikt nie narzeka :D

Uklad wydechowy, to dopiero dalsza przyszlosc. :|

Kolor moze i nie jest powalajacy, czarna perla zdecydowanie bardziej by mi sie podobala...

ale i ten nie jest najgorszy ;)

ps. przepraszam za to cale "puki" ;) tak to jest jak sie pisze nie wiele zastanawiajac... :D

Opublikowano

ładne :a4fan: moze zderzaka z przodu chcesz sie pozbyc?? :lol:

Opublikowano

Z tego co widze po forum, wlasnie duzo osob ich szuka... ;) i mi tez bardzo sie podoba. Do samego przodu juz nie wiele mozna dodac ;) no moze jeszcze z grilem cos zrobic, chociaz nie mam konkretnego pomyslu na niego... popatrze na inne a4 i moze mnie olsni :rotfl:

Opublikowano
Z tego co widze po forum, wlasnie duzo osob ich szuka... ;) i mi tez bardzo sie podoba. Do samego przodu juz nie wiele mozna dodac ;) no moze jeszcze z grilem cos zrobic, chociaz nie mam konkretnego pomyslu na niego... popatrze na inne a4 i moze mnie olsni :rotfl:

Proponuje gril od S-ki bedziesz mial przod juz ori :wink:

Opublikowano

Nie no zderzaczek to kurcze fajniutki :wink: Sam bym chciał taki do mojego autka... Ale ja mam kolorek srebrny, wiec musiałbym coś pokombinować z tymi czarnymi listwami progowymi i dolną częścią tylnego zderzaka, żeby to jakoś wyglądało. A Ty masz ciemny kolorek więc tu raczej nie musisz nic więcej robić.

Opublikowano

Hmm co do grila i orginalnego przodu S-ki przodu ;) moze i dobrze by bylo... :D

Ale jeszcze mysle co zrobic z tylem, lampy diodowe (widzialem ladne wzory), nie czepiac sie do tlumika! :wink: hmm i co jeszcze?? Bo to tez bylo by chyba wszystko z sesownych modyfikacji.

Kolorek moze byc ;) okreslenie Żabka pasuje :a4fan:

Opublikowano

A może relingi w chromie Ci odpowiadają? W ciemnych autkach to fajnie wygląda. No jak chcesz zaszaleć to i lusterka też zrób na chrom - będziesz błyszczał :smile: Ale nie przesadzaj lepiej z modyfikacjami, bo czasami to aż człowieka odrzuca jak widzi się "wiejskie" modyfikacje :rotfl:

Opublikowano

Niebardzo chce chrom... moim zdaniem im mniej roznych kolorow tym ciekawiej ;) (dlatego musze cos z grilem zrobic)

No i masz racje,ze co zaduzo to niezdrowo ;P. Dlatego chce te szyby na wstepie zrobic... bardzo ciemne wpadajace w delikatny odcien zieleni... mam nadzieje,ze beda takie :]

Opublikowano

Fajny avancik :wink:

Ale jeszcze mysle co zrobic z tylem, lampy diodowe (widzialem ladne wzory),

Ładnie się prezentują te po II lifcie,pomyśl nad takimi :wink: , co do grilla to taki od S-ki byłby jak znalazł :a4fan: no i do tego felga 17" :lol:

Opublikowano

tak tak

17" !!

Opublikowano

Dodalem 2 aktualne zdjecia z rodzimej okolicy ;) ( w poscie glownym)

Teraz bede mogl sie nia lepiej zajac :twisted: ( plan szyby...)

Opublikowano

Fajne foty :wink: ..ładne okolice :exclaim: