Dawcio1211 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich Mam małe pytanko, Niestety ktoś wcześniej w moim Audi A4 wymienił poduszkę na zwykłą bez czujnika teraz chciałbym wrócić do poduszki z czujnikiem tylko nie do końca wiem gdzie ją podłączyć, mam w okolicach przewodu od czujnika oleju wisząca kostkę niestety jest ona cała połamana, wisi na jednym kablu ale wygląda jakby miała 2 piny, jeden z kabli jest czerwony, czy to może być ten przewód pod który podpieta powinna być poduszka? Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam
Dawcio1211 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Pomoże ktoś? Nic nie mogę znaleźć na ten temat a wystarczy że ktoś kto ma takie poduszki spojrzy pod auto i sprawdzi miej więcej skąd wychodzi przewód
kamil-vag Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Przewody są 2 na pewno. Jeden idzie ze sterownika silnika z pinu 23 - kolor niebiesko-czerowny i wchodzi na pin 1 wtyczki poduszki. Drugi idzie z bezpiecznika S282 - 15A na punkt rozdzielczy D172 - przewód biało-czerwony. Taka mała podpowiedź, że ten punkt rozdzielczy zasila też zawór N18 i N75 i klapy gaszącej... i wchodzi na pin 2 poduszki silnika.
Dawcio1211 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki, kolory przewodów w tej kostce co znalazłem zgadzają się z tym co napisałeś, więc myślę że to będzie właśnie ta Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Dawcio1211
Rekomendowane odpowiedzi