Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B6] Radio pasujące do A4 2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Audi A4 B6 2001 r model 2002 i mam w nim radio na kasety Audi Chorus by Grundig, jednak chce zmienić sobie na radio mp3 z USB oraz jakie radio proponujecie żeby sie wkomponowało z czerwonym podświetleniem Climatronika, czarnym panelem ??

Opublikowano

dla mnie w gre wchodza tylko radia ORI, kazde inne wyglada dziwnie w a4.

mozesz do radia dokupic emulator zmieniarki i sluchac mp3.

Opublikowano
  • Autor

Ori hmmm a możesz coś wiecej napisać ;]:>? bo ja ciemnyw tym temacie jestem ;)

Opublikowano

Ori hmmm a możesz coś wiecej napisać ;]:>? bo ja ciemnyw tym temacie jestem ;)

Concert II

Opublikowano

ja uważam że bardzo pasowałoby Ci do twoich potrzeb i wyglądu odpowiedniego w aucie - RNS E :wink4:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 10:44_________________________________________________ORI znaczy oryginalny jeśli o to pytasz :cool1:

Opublikowano
  • Autor

hmmm to radio drogo wyjdzie aq do tego jeszcze z kombinowaniem zeby usb zalozyc, odpada

Opublikowano

Widze,ze jestes nastawiony na bajeranckie radyjko na wypasie :gwizdanie:co do podswietlenia to musisz sam sobie dopasowac w sklepie no i nie zapomnij o kupnie ramki do radia od A4 B6 bo inaczej nie zamontujesz. :)

Opublikowano

Widze,ze jestes nastawiony na bajeranckie radyjko na wypasie :gwizdanie:co do podswietlenia to musisz sam sobie dopasowac w sklepie no i nie zapomnij o kupnie ramki do radia od a4 bo inaczej nie zamontujesz. :)

... i przeróbce kostki :wallbash:

Najlepszym wyjsciem było by kupno Concert2 plus emulator zmieniarki SD

Opublikowano

hmmm to radio drogo wyjdzie aq do tego jeszcze z kombinowaniem zeby usb zalozyc, odpada

a bardzo zależy Ci na USB?? w RNS E masz dwa czytniki kart plus napęd CD mp3/DVD więć ponad tysiąc utworów możesz zmieścić z palcem w dupce ja mam 792 utwory na samych kartach SD :cool1:

Opublikowano

Ja mysle ze kolega nie chce inwestowac za duzo kasy, co oczywiscie wiazalo by sie z RNS-E, wiec tak jak poprzednicy polecam Concerta II z emulatorem, mialem taki zestaw u siebie przez dosyc dlugo i szczerze polecam, zreszta w emulatorze mp3 tez masz wejscie USB :good: mysle ze za kilka dni bede mial ten zestaw do sprzedania :cool1:

Opublikowano

hmm a może kolega będzie rozbudowywał swoje ca w takim razie moze coś z Alpiny z serii cda(podświetlenia do wyboru),jeżeli ma być standart nagłośnienie to tak jak koledzy wyżej piszą tylko ori radyjko...takie moje skromne zdanie

Opublikowano

Hmm radio Sony czy innej Japońskiej firmy też kosztuje :naughty: a RNS-E to RNS-E jest super :good: i super wygląda :good:

Opublikowano

Hmm radio Sony czy innej Japońskiej firmy też kosztuje :naughty: a RNS-E to RNS-E jest super :good: i super wygląda :good:

Wygląda :kox: ale cena mówi sama za siebie :wallbash:

Opublikowano

to radio nie ma MP3/USB i trzeba kosz na radio kupowac i całą konsole wiec koledze też nie podejdzie pewnie bo to juz moze przekroczyć koszt wstawienia Concerta2 plus Emulatora zmieniarki :gwizdanie: a za taką kase to mozna nawet fajne juz radio kupić

Opublikowano
  • Autor

heh koledzy ja własnie to radyjko mam zamontowane w tej chwili bo miałem chorusa wczesniej ale to kolega mi sprzedał bo chciał sie pozbyc z rozbitka :D:D za 50 zł wszystko działa tylko teraz mp3 no usb niekonieczne jest mogą byc juz te karty ;)

Opublikowano

heh koledzy ja własnie to radyjko mam zamontowane w tej chwili bo miałem chorusa wczesniej ale to kolega mi sprzedał bo chciał sie pozbyc z rozbitka :D:D za 50 zł wszystko działa tylko teraz mp3 no usb niekonieczne jest mogą byc juz te karty ;)

za taka kase to i ja bym kupił takiego concerta, w sumie kto by nie chciał :kox:

Kupuj emulator zmieniarki na USB/SD będziesz zadowolony wielu juz to sprawdziło :naughty:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

hehe nie chce emulatora bardzo myslalem o jakims fajniejszym radiu bo ten chorus na kasetki nie za bardzo sie prezentuje :D:D

Opublikowano

Z mojej strony Alpine CDA-9812RR... Nie ma USB ale ma MP3.

A prezentuje się tak...

90b525e349dcb513med.jpg