Pepik92 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Witam Ja z pytankiem odnośnie zakupów z Alliexpres Mam na oku ten grill: https://pl.aliexpress.com/item/09-12-A4-Black-gloss-black-grille-Painted-ABS-Front-Bumper-Honey-mesh-Grill-Grille-with/32759807349.html?isOrigTitle=true Ktoś montował u siebie chińszczyznę? Wiem że ori rs4 nie pasuje do zwykłego zderzaka, a strasznie mi się podoba ten wzór w przeciwieństwie do zwykłego czarnego ori grilla. Niby wg sprzedawcy pasuje do zwykłego zderzaka bez żadnych przeróbek w uchwytach itp, ale to ryżojad dla którego każdy jego produkt pasuje do wszystkiego. Czekać na przesyłkę miesiąc ponad, a później się wkurw.... że coś nie pasuje nikomu się nie uśmiecha...
LukiKRK Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Lepiej kup na allegro za ok 500 nie będziesz się denerwowal. W moim wątku o aucie masz taki grill. Polecam.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Pepik92 napisał: Witam Ja z pytankiem odnośnie zakupów z Alliexpres Mam na oku ten grill: https://pl.aliexpress.com/item/09-12-A4-Black-gloss-black-grille-Painted-ABS-Front-Bumper-Honey-mesh-Grill-Grille-with/32759807349.html?isOrigTitle=true Ktoś montował u siebie chińszczyznę? Wiem że ori rs4 nie pasuje do zwykłego zderzaka, a strasznie mi się podoba ten wzór w przeciwieństwie do zwykłego czarnego ori grilla. Niby wg sprzedawcy pasuje do zwykłego zderzaka bez żadnych przeróbek w uchwytach itp, ale to ryżojad dla którego każdy jego produkt pasuje do wszystkiego. Czekać na przesyłkę miesiąc ponad, a później się wkurw.... że coś nie pasuje nikomu się nie uśmiecha... Zapomniałeś dodać - jak to przy zakupach z Chin - że trafienie na celnika w złym humorze i wysyłce DHLem spowoduje podwojenie kosztów zakupu Edytowane 1 Maja 2017 przez Bruuuum
Pepik92 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Wysyłkę wybrałem zwykła pocztą i koszt całości to ok 600 zł z wysyłką więc nie powinno być problemówWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
LukiKRK Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Za tyle samo kupisz w Polsce od ręki... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Pepik92 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Lepiej kup na allegro za ok 500 nie będziesz się denerwowal. W moim wątku o aucie masz taki grill. Polecam.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaWłaśnie na allegro nie ma grilla do przedlifta rs look z uchwytem na logo audi wkomponowanym w kratki grilla tylko takie z dokręcanym na grill.Na ebay koło 1000 zł z wysyłką, a ten mnie wyszedł 600 złWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pepik92 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Za tyle samo kupisz w Polsce od ręki... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaNic nie znalazłem spełniającego ten jeden wymóg z tym logiem audi na grillu...Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
LukiKRK Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Te podstawki pod logo i rejestrację nie bez powodu sa odkrecane. Na jakiś zlot można zrobić na czysto za 400 kupisz taki wiec przeplaciles trochę. Ale jakby coś było nie tak z grillem to aliexpress odda Ci kasę wiec luz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Pepik92 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Te podstawki pod logo i rejestrację nie bez powodu sa odkrecane. Na jakiś zlot można zrobić na czysto [emoji4] za 400 kupisz taki wiec przeplaciles trochę. Ale jakby coś było nie tak z grillem to aliexpress odda Ci kasę wiec luz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaMi właśnie zależało na tym żeby była kratka pod logiem taka drobna bo osobiście bardziej mi się to podoba niż czysty grill bez znaczkaWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
devilosek Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Jak przyjdzie daj znać z montażuWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dnia 1.05.2017 o 23:42, Pepik92 napisał: Mi właśnie zależało na tym żeby była kratka pod logiem taka drobna bo osobiście bardziej mi się to podoba niż czysty grill bez znaczka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Przyszedł Ci ten grill?
Pepik92 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Opublikowano 8 Lipca 2017 Dnia 14.06.2017 o 11:34, D4NTE napisał: Przyszedł Ci ten grill? Przyszedł i wydaje się być dość dobrej jakości jak na chińczyka... mankamentem są tylko uchwyty do czujników parkowania które jakiś baran wkleił na jakiś klej na gorąco Jutro (a w sumie to dzisiaj) jak pogoda pozwoli będę montował z bratem wtedy wrzucę foty już na gotowo
Veiru Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Wygląda nieźle Czekamy na fotki po zamontowaniu! 1
LukiKRK Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Uchwyty na czujniki parkowania sa słabą stroną tych grilli. Czujniki swiruja bo są często krzywo osadzone.Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
Pepik92 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Po operacji wygląda o niebo lepiej? Edytowane 11 Lipca 2017 przez Pepik92 Zmiana zdjęcia
Pepik92 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Jeszcze tylko trochę w dół i szybki na ciemno?
Rekomendowane odpowiedzi