Dawidepd Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 witam kto jest w stanie polecic mi jakies dobre oswietlenie wnetrza ?? Najlepiej na nogi jakies ledy. Tam jest zarowka w5w ?? czy rurka ?? Panel gorny dwa ledy bym chciał tylko i dwa tył . Plus dwie postojowki w5w. Cos ciekawego dobrego i w dobrej cenie. Pozdrawiam i czekam. Moze byc odrazu jakas aukcja na all to bym zamowił
bialy986 Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Możesz się bawić w stawianie żarówek ledowych-na alle...jest tego pełno lub odezwać się do kolegi bidzio1 który Ci wszystko przerobi na panele ledowe.Mi przerabial oświetlenie górne i tylne słupki.Świecą do dziś i nic się nie dzieje,więc polecam.Jest jeszcze user Tomik,też się w to bawi i ludzie brali od niego.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dawidepd Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) 12 godzin temu, bialy986 napisał: Możesz się bawić w stawianie żarówek ledowych-na alle...jest tego pełno lub odezwać się do kolegi bidzio1 który Ci wszystko przerobi na panele ledowe.Mi przerabial oświetlenie górne i tylne słupki.Świecą do dziś i nic się nie dzieje,więc polecam.Jest jeszcze user Tomik,też się w to bawi i ludzie brali od niego. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Ile Cię to wyniosło ? ? Masz zdjęcia?? Edytowane 15 Maja 2017 przez Dawidepd
bialy986 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Ceny już nie pamiętam,a zdjęcia mam tylko że lampek-jak wyglądają po przerobieniu.Świecą białym,zimnym światłem i naprawdę jest widno.Jak masz avanta albo oświetlenie nóg i drzwi to ten efekt będzie jeszcze lepszy.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dawidepd Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 8 godzin temu, bialy986 napisał: Ceny już nie pamiętam,a zdjęcia mam tylko że lampek-jak wyglądają po przerobieniu.Świecą białym,zimnym światłem i naprawdę jest widno.Jak masz avanta albo oświetlenie nóg i drzwi to ten efekt będzie jeszcze lepszy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Ale mniej więcej jaka cena? ? I co wysyłałes mu przód oświetlenie tył i nogi tak? ? Ile musiałeś czekać?
bialy986 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Chyba ok 100zl. Wysłałem tylko lampkę z sufitu (nadal lewarkiem biegów) i 2 boczne ze słupków z tyłu.Oświetlenia nóg nie mam w samochodzie.Do schowka,bagażnika i w rejestrację dokupilem sobie żarówki i sam wsadzilem. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dawidepd Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 2 godziny temu, bialy986 napisał: Chyba ok 100zl. Wysłałem tylko lampkę z sufitu (nadal lewarkiem biegów) i 2 boczne ze słupków z tyłu.Oświetlenia nóg nie mam w samochodzie.Do schowka,bagażnika i w rejestrację dokupilem sobie żarówki i sam wsadzilem. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Czyli 100 zł zapłaciłeś tylko za słupki i nad skrzynia biegów?
Dawidepd Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 2 godziny temu, bialy986 napisał: Chyba ok 100zl. Wysłałem tylko lampkę z sufitu (nadal lewarkiem biegów) i 2 boczne ze słupków z tyłu.Oświetlenia nóg nie mam w samochodzie.Do schowka,bagażnika i w rejestrację dokupilem sobie żarówki i sam wsadzilem. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 100 zł za to tylko?
bialy986 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Tak,z wysyłką.Najlepiej odezwij się do niego na PW i dopytaj.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi