sylwh Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Witajcie, przeszukałem forum ale nigdzie nie znalazłem takiego problemu z jakim się borykam. Podczas normalnego hamowania pedał hamulca zachowuje się jakby załączał się abs, czuć takie szarpanie i dosyć głośny dźwięk, ponadto przy prędkości około 120km/h wyskakiwała pomaranczowa kontrolka abs na desce. Podłączyłem do VAGa wyskoczył taki o to błąd: ABS Wheel Speed Sensor: Rear Right (G44) 35-10 - - - Intermittent No to udałem się do mechanika, ten wymienił prawy czujnik i gwarantował, że wszytsko w jak najlepszym porządku, zaraz po wyjeździe już widziałem, że jest coś nie tak, no i od razu zaczęło dziać się to samo, ten sam błąd, ten sam czujnik, który został wymieniony na nowy. Mechanik twierdzi, że to może być problem już z pompą abs, i będzie to bardzo kosztowne. Miał ktoś podobny przyapdek?
sylwh Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 30 minut temu, wyzyk83 napisał: dzwoń kolego do dev Dev? Co to oznacza?
bialy986 Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Dev? Co to oznacza?Klubowicz Dev.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi