Daviidooff Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam, mam pewne pytanie ; ) Mechanik skasował mnie na 350 zł za wycięcie katalizatora i wymianę czujnika położenia wału. Nie uważacie, że to dosyć dużo? Do tego zostawił pustą puche bo stwierdził, ze nie można wstawić rurki do środka, bo katalizator nie jest prosty a on takiej rurki nie ma. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 A kata ci doodal czy wzial? bo jak wzial to jeszcze stowke przytnie i mu wyjdzie 450,cena za to co zrobil to 150 200zl
Daviidooff Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Kata oddał w czesciach w plastikowym worku...Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 no to wal go na olx jak malo pylu to 100 ci sie zwroci.
Daviidooff Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 No dobra, ale to dalej jest zwalona robota. Wrócę się do niego i powiem żeby mi wspawał rurkę w tego kata. Tylko powiedzcie mi jak ma to zrobić, żebym mógł mu powiedzieć gdyby się wykrecał Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kozacz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 jak dla mnie partacz całkowity, ja za wymianę kata płaciłem 100zł i mam zrobione normalnie jak trzeba a u ciebie nie dość ze spartolił to jeszcze cię skasował pożądnie
kaman5151 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ja za wybebeszenie kata od środka - 200zł
Kary Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 jak dla mnie fuszera, już lepiej wrzucić jakąś strumiennicę, niż zostawić takie coś... a najlepiej nowy katalizator - 500 zł kosztuje.
Rekomendowane odpowiedzi