PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wklejamy fotki osoby która nieświadomie (lub też świadomie ) jechała nie zgodnie z przepisami A więc Kolo coś troszkę pomylił kierunki i fartem zjechał z gł. ulicy bo nie wypadało mu jechać dalej prosto Kraków, Al. Jana Pawła II
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Może w taki sposób łatwiej mu było zawrócić, a Ty się czepiasz :gwizdanie: Dla nie wtajemniczonych dodam że torowisko, jakie widać na zdjęciu, rozdziela pasy ruchu. Auta na które jedzie Nasz super driver jadą z pod wiaduktu
siemian Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 no co... dobry zawodnik[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 15:18_________________________________________________ogólnie temat mi się bardzo podoba. Brawo Pablo
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Na tym skrzyżowaniu moja znajoma zrobiła to samo tylko tramwaj się pojawił i Ja zawiną
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Szkoda Pablo że nie wkleisz fotek ze swoich wyczynów :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 A moze to samobojca ?? Nikt normalny poldkiem nie jezdzi...
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Szkoda Pablo że nie wkleisz fotek ze swoich wyczynów :gwizdanie: Lepiej nie bo będzie za duża frekwencja
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Szkoda Pablo że nie wkleisz fotek ze swoich wyczynów :gwizdanie: Lepiej nie bo będzie za duża frekwencja
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ale wracając do tematu wklejamy fotki a pózniej dajemy komenty
BrunoNH Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Smiejecie sie z goscia... moze poloneza z Angli sprowadzil i nie potrafi sie dostosowac do ruchu prawostronnego :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 To może ja zamieszczę autowrzuta i uderzę się w piersi z okrzykiem "mea culpa" - jechaliśmy jakiś rok temu do Częstochowy, mieliśmy już wracać, ale jeszcze wstąpiliśmy do maca. Była tam jakaś dróżka, która na chłopski rozum, powinna mnie doprowadzić do trasy...i doprowadziła, tyle, że pod prąd;D Jakież było moje zdziwienie, gdy ni stąd, ni z owąd, znalazłem się nie na tej stronie drogi;D
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 To może ja zamieszczę autowrzuta i uderzę się w piersi z okrzykiem "mea culpa" - jechaliśmy jakiś rok temu do Częstochowy, mieliśmy już wracać, ale jeszcze wstąpiliśmy do maca. Była tam jakaś dróżka, która na chłopski rozum, powinna mnie doprowadzić do trasy...i doprowadziła, tyle, że pod prąd;D Jakież było moje zdziwienie, gdy ni stąd, ni z owąd, znalazłem się nie na tej stronie drogi;D Wrzucaj
sokolnh Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wklejamy fotki osoby która nieświadomie (lub też świadomie ) jechała nie zgodnie z przepisami chyba sie zgadza http://www.joemonster.org/filmy/5664/Przylapany_na_goracym_uczynku
Krystian1987 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 co do zawracania to polecam ten filmik : http://www.youtube.com/watch?v=QhCN2m9Bzq4
Młody Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5kDxg&feature=related To jest dobre :polew:
Krystian1987 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Nauka Jazdy. Uwielbiałem ten program, ale w takich momentach żenujących nieco byłem zmuszony przełączyć na coś innego ;D
Rekomendowane odpowiedzi