PASSATB5 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jak w temacie.. auto stalo na szczęście bez akumulatora. Czym przemyc sterownik? Bo jak zostana osady z wody to pewnie zasniedzieja polaczenia?? Jest szansa ze sie nie zepsul skoro nie bylo pradu?
PASSATB5 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Panowie proszę o pomoc.. sterownik juz rozebralem i mam rozkmine czy wrzucac do wody destylowanej Edytowane 20 Czerwca 2017 przez PASSATB5
BartoszBB Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jest duża szansa jeśli nie było prądu. Jeśli by był już było by po nim... Wymyj wszystko dokładnie Isopropanolem - IPA najlepiej w sprayu + długie suszenie... Daj znać jak efekty. Po wymyciu nie powinno być żadnych osadów nalotów itd. Komórki żyją po zalaniu ,laptopy itd. Sterownik też powinien. Pytanie jak długo
PASSATB5 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dzięki właśnie myslałem o IPIE Na razie sprobuje uratować. Potem myślę jakąś kalafonia w szprayu psiknac zeby nie zasniedzialo?
PASSATB5 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2017 Auto odpalone. Na szczęście nic się nie stało.
Rekomendowane odpowiedzi