mih82 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam. Mam problem z w/w oponami. 3 razy były wyważane i kiera bije nadal. Nadmieniam, że jak jeździłem ok miesiąca na starych oponach, które od razu zakupiłem razem z felgami było idealnie... i pytanie : czy ktoś reklamował opony w oponeo ? robią problemy ? i na co zwrócić uwagę pisząc reklamację, pozdrawiam
mih82 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 czytałem go, a post wstawiłem dlatego,że może ktoś coś takiego przerabiał i da jakieś rady itp
chesterman Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Co ciekawe, ja przez ostatnie 2 tygodnie przetestowałem na wyważarce 5 kpl. opon premium (michelin primacy 3, dunlop sport max rt 2, goodyear - wszystkie w rozmiarze 225/50/R17) na dwóch różnych kompletach oryginalnych felg audi oem (na które powinno sie zakładać wspomniany wcześniej rozmiar opony) i każdy z kompletów posiadał 3/4 lub wszystkie 4 opony, które mają bicie boczne (osiowe) ponad 2-3mm ! Opony od oponeo.pl, ale wymieniają i oddają kasę. Teraz już oddaję ostatni komplet opon. Goodyear asymetric 3 Felgi proste jak strzała.
Fido Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Może źle składują te opony że się odkształcają.
Rekomendowane odpowiedzi