barteqA4 Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 witam koledzy mam problem a wiec wymieniłem olej z mobil 10w40 na Motul i po jakimś czasie zaświeciła się kontrolka żółta konewka z napisem MIN olej na bagnecie jest w normie zmieniłem czujnik ciśnienia oleju i nie pomogło co może być przyczyna zbyt rzadki olej ?
koloboro Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 ten alarm jest od czujnika poziomu a nie ciśnienia Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
barteqA4 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 czyli co czujnik ten co jest w misce olejowej tak? kiedyś go wymieniałem bo świecił się sensor z żółtą konewką a teraz tylko MIN
koloboro Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 tak ten co w misceWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
barteqA4 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 a to nie powinien świecić SENSSOR ?
k232 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 W naszych b5 przed lift nie ma czujników w misce, przynajmniej jak ja miałem problemy z olejem to tak się dowiedziałem. A na zegarze nie miałem nigdy żółtej kontrolki, jak był problem z olejem to była czerwona kontrolka, tylko ja miałem problem ze słabym ciśnieniem oleju a nie z niskim stanem, może faktycznie to ma jakieś znaczenie.
Rekomendowane odpowiedzi