Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.8] wieczorem i nowe fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolor ten sam co u mnie :wink: ...ale jeszcze czeka Cie sporo zmian :twisted:

Opublikowano

przescieradełka wek z zagłówków no i lampy ci grzybem chyba zarosły :lol: , ładna zwykła seria :a4fan:

Opublikowano

a mi te lampy ładnie wyglądają wieczorem a prześcieradła będą wek jak zakupie pokrowce zielone czy czerwone? :eek:

Opublikowano

pokrowce to zlo :) zrezygnuj zarowno kondomow na zaglowki (chociaz nie wygladaja strasznie ale kojarza sie z autobusami wycieczkowymi wiozacymi dzieci na oboz :P ) i pokrowcow.

Opublikowano
pokrowce zielone czy czerwone

Zielone będą pasowały do lampek :wink:

Opublikowano
a mi te lampy ładnie wyglądają wieczorem a prześcieradła będą wek jak zakupie pokrowce zielone czy czerwone? :eek:

Kolego nie przesadzaj!!! Pokrowce są beeeeee, nawet nie próbuj ich zakładać! Zdejmij te białe "szmatki" z zagłówków (tak jak już pisałem wcześniej), ładnie wyczyść siedzenia i wnętrze jak ta lala! Tam nic nie trzeba. Jak u mnie ktoś zaproponował pokrowce, cyt.: "bo siedzenia nie będą się tak brudziły", to myślałem, że go wysadzę :rotfl: Pozdrawiam!

Opublikowano

czyścidło do tapicerki zakupione tylko działać

Opublikowano
czyścidło do tapicerki zakupione tylko działać

No to do roboty!!!! Ale o pokrowcach zapomnij i białe "szmatki" do kosza!!! :rotfl:

Opublikowano
prześcieradła będą wek jak zakupie pokrowce zielone czy czerwone?

pokrowce ??? :rotfl: Daj sobie spokoj .... wyczysc tapicerke, daj do prania i bedzie ok, kto to widzial pokrowce w Audi :rolleyes:

Opublikowano

Pokrowce są dobre do logan i matiza :P

Jak już się naprawde zabrudzą to środków do tapicerek jest masa, ja uzywam takiego no name co psikasz na siedzenie/kanape on sie pieni, czekasz chwile, odkurzacz mocny i jużmasz czyściutko..

Nawet ddywaniki tym traktuje, wtedy autko wewnątrz wygląda jak nowe ;|

Opublikowano

Kolego po Co Ci ta flaga ,wiadomo że jezdzisz Audi ,nie rób z Audi .........

Opublikowano

Nowe zarowki bardzo poprawily ogolny wizerunek auta.. :good:

Jakie kolejne mody..? :)

Opublikowano

Autko nawet spoko :good: te zielone żarówki sa do bani :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przed Tobą jeszcze wiele pracy żeby wykrzesić z tego auta głębie audi...Ja na twoim miejscu bym posłuchał tych cennych uwag kolegów!! :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

flage to jednak zostawilbym w domu:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...