zbych4000 Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 witam. moja mała, jeżdze pół roku, jest super. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b565d9074db80d2e.html [ Komentarz dodany przez: Murzyn: 04-03-2007, 15:59 ] przypominam o poprawnym nazywaniu tematow...tym razem poprawilem
adamq Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Ładny Avancik! Ja kupiłem swoją niunię w komisie Europa-Cars w Wodzisławiu Śląskim od gościa z Rydułtow. Samochód był od nowości do 2004 roku serwisowany w SSERWISie p. Sopy. Co możesz o nim, powiedzieć?? Zna się koleś na rzeczy? Sorry, że tutaj o tym piszę, ale z ciekawości chciałem się zapytać Można prosić o numer GG na PM??
Szewczenko7 Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 ładne A4 szkoda ze nie sedan ale wazne ze TDI :twisted:
Andy Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Widze ze nawet plot omalowales w kolorze fury, ale czasem nie powinny byc loga Audi na przednich blotnikach pod kierunkami?
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 ale czasem nie powinny byc loga Audi na przednich blotnikach pod kierunkami? przed liftem są,po juz nie
Rekomendowane odpowiedzi