audicoman Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Godzinę temu, Hugo napisał(a): Przecież jest w zestawie. Na w poprzedniej stronie wrzucałem link No tak, ale kolega pisał, że znalazł używkę w dobrej cenie ale bez plastra miodu. Można dokupić w aso ale koszt już spory.
Hugo Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 11 minut temu, audicoman napisał(a): No tak, ale kolega pisał, że znalazł używkę w dobrej cenie ale bez plastra miodu. Można dokupić w aso ale koszt już spory. To przegapiłem to info😇 Sprawdziłem z ciekawości cenę w aso za plaster miodu i nawet po rabacie trochę kosztuje
grzes283 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 10 godzin temu, Hugo napisał(a): To przegapiłem to info😇 Sprawdziłem z ciekawości cenę w aso za plaster miodu i nawet po rabacie trochę kosztuje Finalnie wyjdzie około tysiaka, więc chyba spoko jak na oem zestaw 😉Dzięki za wszytstkie info 😉 1
grzes283 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 11 godzin temu, audicoman napisał(a): Bez różnicy dokładka z S6 jest taka sama do avanta czy sedana. Widziałem ją chyba na allegro. A skąd weźmiesz plaster miodu? Podsufitkę wymontowałeś? Z sufitem czekam na cieplejszze dni 😉 Ale myślę, że to kwestia może miesiąca....
audicoman Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca @grzes283 pytam bo ja wyciągałem sufit u siebie ale musiałem wycinać szybe
grzes283 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 22 godziny temu, audicoman napisał(a): @grzes283 pytam bo ja wyciągałem sufit u siebie ale musiałem wycinać szybe Ja chcę najpierw spróbować przed drzwi. Niby po wyjęciu fotela i zdemontowaniu tunelu może sie udać. Ewentualnie drzwi zdjąć lub odkręcić ogranicznik. Szyba jest ryzykowana i boję się, że pęknie przy demontażu. gdyby nie to, to na pewno bym wolał ją wyciąć.
grzes283 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca W dniu 7.03.2025 o 08:55, Hugo napisał(a): To przegapiłem to info😇 Sprawdziłem z ciekawości cenę w aso za plaster miodu i nawet po rabacie trochę kosztuje Dobry numer części sprawdzałeś? Mi w etce wyskakuje : 4G8807833...
Hugo Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 2 minuty temu, grzes283 napisał(a): Dobry numer części sprawdzałeś? Mi w etce wyskakuje : 4G8807833... Grzesiu, ten który wrzuciłeś to jest A7 😉
grzes283 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Teraz, Hugo napisał(a): Grzesiu, ten który wrzuciłeś to jest A7 😉 Chyba tak 😉 Teraz na googlach patrzę i wyskakuje A7, ale wg etki szukam po A6..... Dziwne to 😉
grzes283 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 1 minutę temu, Hugo napisał(a): @grzes283 z jakiej Etki korzystasz? Online jakiejś? Już mam, mój błąd. Nie wiem, dlaczego ale wrzuciło mi A7, pewnie coś klinąłem źle. Teraz od nowa zacząlem szukać i jest ok. Sorki za dym 😉 1
grzes283 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca W dniu 8.03.2025 o 21:59, audicoman napisał(a): @grzes283 pytam bo ja wyciągałem sufit u siebie ale musiałem wycinać szybe Dzisiaj próbowałem wymienić sufit. Fotele, tunel, drzwi out i ledwo wytargałem swój. Z racji, że i tak szedł na śmietnik, to nie bawiłem się zbytnio. Ale chcąc wsadzić czarny, poległem. Nie ma możliwości, żeby to zrobić bez jakiegokolwiek zagięcia. Nie wiem, jak niektórzy to robią. Albo mega fart, albo nie przeszkadzają im zagięcia. Ja odpuściłem i raczej będzie wycinka szyby przód. Powiedz mi, jaki mniej więcej jest koszt takiego zabiegu? Czy muszę robić później jakieś kalibracje? Mam lane assist, ACC, HUD...
grzes283 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Siemanko. Walki z podsufitką ciąg dalszy 😉 Mam pytanko, czy mogę odkręcić śruby wybieraka w skrzyni, żeby go opuścić? Dosyc mocno przeszkadza mi kij od lewarka gałki i myślałem, że można by go trochę opuścić, co mogłoby ułatwić włożenie podsufitki do wnętrza. Mocowany jest na czterech nakrętkach, ale nie wiem, czy nic sie nie zj***ie, jak go odkręce 😉 Może ktoś, cos doradzi 😉
audicoman Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca W dniu 19.03.2025 o 18:34, grzes283 napisał(a): Walki z podsufitką ciąg dalszy Wytnij szybę przednią i nie baw się w demontaż środka - też to przerabiałem. Trzeba te 300-400 zł odżałować zeby ktoś wyjął Ci tą szybę
grzes283 Opublikowano Wtorek o 18:19 Opublikowano Wtorek o 18:19 12 godzin temu, audicoman napisał(a): Wytnij szybę przednią i nie baw się w demontaż środka - też to przerabiałem. Trzeba te 300-400 zł odżałować zeby ktoś wyjął Ci tą szybę Dokładnie tak zrobiłem i od wczoraj mam czarny sufit. Koszt 350zł, chwila nerwów i jakieś 40 minut poświeconego czasu.....Innej opcji nie ma. Ci, którzy wkładają sufit przez drzwi mają po prostu wyebane na to, że gdzies się pozagina, bo inaczej nie wejdzie. 😉 2
audicoman Opublikowano Wtorek o 20:04 Opublikowano Wtorek o 20:04 Dokładnie tak jest. Też mi wmawiali zeby zdemontować fotele, zdjąć drzwi i ch...ja to dalo bo musiałem i tak wyciąć szybę. 1
grzes283 Opublikowano Środa o 18:24 Opublikowano Środa o 18:24 W dniu 30.01.2025 o 10:03, Hugo napisał(a): @audicoman zamiennik też pasuje - https://allegro.pl/oferta/dyfuzor-spoiler-audi-a6-4g-c7-15-18-wz-s6-sline-8416900982? Ja pomalowałem od razu w czarny mat Darku, napiszesz mi, jaki masz wymiar końcówek? Dorabiałeś, czy to sa te z Ali?
Hugo Opublikowano Środa o 18:30 Opublikowano Środa o 18:30 2 minuty temu, grzes283 napisał(a): Darku, napiszesz mi, jaki masz wymiar końcówek? Dorabiałeś, czy to sa te z Ali? 102mm. Kolega mi robił
grzes283 Opublikowano Środa o 19:11 Opublikowano Środa o 19:11 41 minut temu, Hugo napisał(a): 102mm. Kolega mi robił Ok, dzięki za info. Pozdrawiam 😉 1
george Opublikowano Czwartek o 11:39 Opublikowano Czwartek o 11:39 16 godzin temu, grzes283 napisał(a): Ok, dzięki za info. Pozdrawiam 😉 Zapytaj w Custom Hoffman, jeżeli nie mają na półce to na pewno wyspawają.
Rekomendowane odpowiedzi