Skocz do zawartości
IGNOROWANY

C7 Resident

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Hugo napisał(a):

Przecież jest w zestawie. Na w poprzedniej stronie wrzucałem link

No tak, ale kolega pisał, że znalazł używkę w dobrej cenie ale bez plastra miodu. Można dokupić w aso ale koszt już spory.

Opublikowano
11 minut temu, audicoman napisał(a):

No tak, ale kolega pisał, że znalazł używkę w dobrej cenie ale bez plastra miodu. Można dokupić w aso ale koszt już spory.

To przegapiłem to info😇

Sprawdziłem z ciekawości cenę w aso za plaster miodu i nawet po rabacie trochę kosztuje 

Screenshot_20250307-085313.png

Opublikowano
10 godzin temu, Hugo napisał(a):

To przegapiłem to info😇

Sprawdziłem z ciekawości cenę w aso za plaster miodu i nawet po rabacie trochę kosztuje 

Finalnie wyjdzie około tysiaka, więc chyba spoko jak na oem zestaw 😉Dzięki za wszytstkie info 😉 

• Lubię to 1
Opublikowano
11 godzin temu, audicoman napisał(a):

Bez różnicy dokładka z S6 jest taka sama do avanta czy sedana. Widziałem ją chyba na allegro. A skąd weźmiesz plaster miodu?

Podsufitkę wymontowałeś?

Z sufitem czekam na cieplejszze dni 😉 Ale myślę, że to kwestia może miesiąca....

Opublikowano

@grzes283 pytam bo ja wyciągałem sufit u siebie ale musiałem wycinać szybe

Opublikowano
22 godziny temu, audicoman napisał(a):

Ja chcę najpierw spróbować przed drzwi. Niby po wyjęciu fotela i zdemontowaniu tunelu może sie udać. Ewentualnie drzwi zdjąć lub odkręcić ogranicznik. Szyba jest ryzykowana i boję się, że pęknie przy demontażu. gdyby nie to, to na pewno bym wolał ją wyciąć.

Opublikowano
W dniu 7.03.2025 o 08:55, Hugo napisał(a):

To przegapiłem to info😇

Dobry numer części sprawdzałeś? Mi w etce wyskakuje : 4G8807833...

Opublikowano
2 minuty temu, grzes283 napisał(a):

Dobry numer części sprawdzałeś? Mi w etce wyskakuje : 4G8807833...

Grzesiu, ten który wrzuciłeś to jest A7 😉

Opublikowano
Teraz, Hugo napisał(a):

Grzesiu, ten który wrzuciłeś to jest A7 😉

Chyba tak 😉 Teraz na googlach patrzę i wyskakuje A7, ale wg etki szukam po A6.....

Dziwne to 😉 

Opublikowano

@grzes283 z jakiej Etki korzystasz? Online jakiejś?

Opublikowano
1 minutę temu, Hugo napisał(a):

@grzes283 z jakiej Etki korzystasz? Online jakiejś?

Już mam, mój błąd. Nie wiem, dlaczego ale wrzuciło mi A7, pewnie coś klinąłem źle. Teraz od nowa zacząlem szukać i jest ok. Sorki za dym 😉

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 8.03.2025 o 21:59, audicoman napisał(a):

Dzisiaj próbowałem wymienić sufit. Fotele, tunel, drzwi out i ledwo wytargałem swój. Z racji, że i tak szedł na śmietnik, to nie bawiłem się zbytnio. Ale chcąc wsadzić czarny, poległem. Nie ma możliwości, żeby to zrobić bez jakiegokolwiek zagięcia. Nie wiem, jak niektórzy to robią. Albo mega fart, albo nie przeszkadzają im zagięcia. Ja odpuściłem i raczej będzie wycinka szyby przód. Powiedz mi, jaki mniej więcej jest koszt takiego zabiegu? Czy muszę robić później jakieś kalibracje? Mam lane assist, ACC, HUD...

Opublikowano

Siemanko. Walki z podsufitką ciąg dalszy 😉 Mam pytanko, czy mogę odkręcić śruby wybieraka w skrzyni, żeby go opuścić? Dosyc mocno przeszkadza mi kij od lewarka gałki i myślałem, że można by go trochę opuścić, co mogłoby ułatwić włożenie podsufitki do wnętrza. Mocowany jest na czterech nakrętkach, ale nie wiem, czy nic sie nie zj***ie, jak go odkręce 😉 Może ktoś, cos doradzi 😉 

Opublikowano
W dniu 19.03.2025 o 18:34, grzes283 napisał(a):

Walki z podsufitką ciąg dalszy

Wytnij szybę przednią i nie baw się w demontaż środka - też to przerabiałem. Trzeba te 300-400 zł odżałować zeby ktoś wyjął Ci tą szybę

Opublikowano
12 godzin temu, audicoman napisał(a):

Wytnij szybę przednią i nie baw się w demontaż środka - też to przerabiałem. Trzeba te 300-400 zł odżałować zeby ktoś wyjął Ci tą szybę

Dokładnie tak zrobiłem i od wczoraj mam czarny sufit. Koszt 350zł, chwila nerwów i jakieś 40 minut poświeconego czasu.....Innej opcji nie ma. Ci, którzy wkładają sufit przez drzwi mają po prostu wyebane na to, że gdzies się pozagina, bo inaczej nie wejdzie. 😉 

• Lubię to 2
Opublikowano

Dokładnie tak jest. Też mi wmawiali zeby zdemontować fotele, zdjąć drzwi i ch...ja to dalo bo musiałem i tak wyciąć szybę. 

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 30.01.2025 o 10:03, Hugo napisał(a):

@audicoman zamiennik też pasuje - https://allegro.pl/oferta/dyfuzor-spoiler-audi-a6-4g-c7-15-18-wz-s6-sline-8416900982? 

Ja pomalowałem od razu w czarny mat

IMG_20210813_125350.jpg

Darku, napiszesz mi, jaki masz wymiar końcówek? Dorabiałeś, czy to sa te z Ali?

Opublikowano
2 minuty temu, grzes283 napisał(a):

Darku, napiszesz mi, jaki masz wymiar końcówek? Dorabiałeś, czy to sa te z Ali?

102mm. Kolega mi robił :) 

image.png

Opublikowano
41 minut temu, Hugo napisał(a):

102mm. Kolega mi robił :) 

image.png

Ok, dzięki za info. Pozdrawiam 😉 

• Lubię to 1
Opublikowano
16 godzin temu, grzes283 napisał(a):

Ok, dzięki za info. Pozdrawiam 😉

Zapytaj w Custom Hoffman, jeżeli nie mają na półce to na pewno wyspawają.