zborek22 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam Proszę o pomoc w sprawie poziomowanie świateł Xenon w audi A4 B7 Mianowicie świeci mi kontrolka od poziomowania świateł na FIS ie i niestety nie mogę się połączyć VCDS z 55 żeby przeprowadzić adaptację. Może ktoś wie i pomoże albo podpowie miał taka sytułącję. Z góry dziekuję za pomoc
pedros_22 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 a po co adatpacja? słaby vcds dlatego się nie łaczyssz podjedż do kogoś kto ma dobry sprzet niech zczyta bład
karol3390 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 jak mi wywalalo na fisie blad czujnika samopoziomowania ksenonow to bylem przekonany ze padl czujnik - koszt 200pln bodajrze uzywany. ale postanowielm sobie sprawdzic, spisac numer czesci itp. Okazalo sie ze wiazka do czujnika zostala przecieta przez uszkodzona ochronke kabli. Po ogarnieciu kabli wszystko wrocilo do normy. czujnik znajduje sie na przednim lewym wahaczu. Takze najpierw sciagnij sobie koło i zobacz czy tam wszystko ok
Robero321 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 6 godzin temu, karol3390 napisał: czujnik znajduje sie na przednim lewym wahaczu a to na tylnym już nie montują ??
pedros_22 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 na tylnym równiez sie znajduje
Rekomendowane odpowiedzi