A4 B6 Multi Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam mam pytanie czy wahacze do a4 b5 ,a4 b6 ,a6 c5 są takie same oprócz nośnego? Bo dzwoniłem do sklepu i sprzedający twierdzi że wszystkie wahacze są takie same oprócz tego nośnego?To prawda?
Wandej Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 9 godzin temu, A4 B6 Multi napisał: Witam mam pytanie czy wahacze do a4 b5 ,a4 b6 ,a6 c5 są takie same oprócz nośnego? Bo dzwoniłem do sklepu i sprzedający twierdzi że wszystkie wahacze są takie same oprócz tego nośnego?To prawda? Tak to prawda. Łączniki się też różnią i wyjątkiem jest a6 c5 allroad gdzie dół jest całkiem inny
A4 B6 Multi Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 Dzięki kolego za potwierdzenie info,porównywałem dzisiaj wahacz z a4 b6 lewy górny przód z a4 b5 i sworzeń oraz tuleja są takie same na tej samej długości,ale kształt na środku jest minimalnie inny,mimo to powinny pasować jak to sprawdzone info...Pozdrawiam
Wandej Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Godzinę temu, A4 B6 Multi napisał: Dzięki kolego za potwierdzenie info,porównywałem dzisiaj wahacz z a4 b6 lewy górny przód z a4 b5 i sworzeń oraz tuleja są takie same na tej samej długości,ale kształt na środku jest minimalnie inny,mimo to powinny pasować jak to sprawdzone info...Pozdrawiam kształty górnych mogą się różnić ale pasuje wszystko do siebie
A4 B6 Multi Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Koledzy jeszcze pytanie odnośnie zawieszenia.Zamówiłem komplet wahaczy przód SKV.Czy oprócz tego w zawieszeniu jest coś jeszcze do wymiany?Łożyska amortyzatorów itp?
Rekomendowane odpowiedzi