dawajrapa Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Tak wygladala rok temu, duzo (procz felg) do dzis sie nie zmienilo smiga zawodowo :]
adamq Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Ładny samochodzik :biggrin: Świetnie komponuje się w tej scenerii. Jednym słowem fajny traktorek
Piotrek98igo Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Świetnie komponuje się w tej scenerii racja idealnie pasuje bardzo ladne TDi
dawajrapa Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Opublikowano 3 Marca 2007 wlasnie wrocilem z myjni i sie swieci caly jak psu ) hehe moze jutro cynke kilka fotek wiecej, ale te beda w miejskiej scenerii co do koloru- prawdopodobnie jedyny sedan w szczecinie w tym odcieniu przez ponad rok smigam i widzialem tylko jedno takie kombi na ZSach, a sedany zielone sa, ale starsze, te niemetaliki takze jestem w swoim miescie the one and only, so far no TDI to TDI, znajomy mnie zarazil, czekalem prawie pol roku na to a4, chcialem koniecznie z niemiec i nie od zadnego handlarza czy tam turka z placu, dlugo to trwalo, pomimo tego ze mam znajomego w Essen, ktory obejzaj przynajmniej 50 audikow przez ten czas, no ale warto bylo czekac 240 tysiecy mial nalatane jak go bralem, z pierwszej reki od jakiegos Helmuta spod Dortmundu do dzis spisuje sie elegancko <odpukac!> jak finanse powzola za jakis czas (chyba nie tak predko hehe;) bedzie A6 2.5 tdi kombi. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi