Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1,9 TDI]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wygladala rok temu, duzo (procz felg) do dzis sie nie zmienilo ;) smiga zawodowo :]

tapeta11.jpg

Opublikowano

Ładny samochodzik :biggrin: Świetnie komponuje się w tej scenerii. Jednym słowem fajny traktorek :rotfl:

Opublikowano
Świetnie komponuje się w tej scenerii
racja idealnie pasuje :lol: bardzo ladne TDi :cool:
Opublikowano

wlasnie wrocilem z myjni i sie swieci caly jak psu ;)) hehe moze jutro cynke kilka fotek wiecej, ale te beda w miejskiej scenerii ;) co do koloru- prawdopodobnie jedyny sedan w szczecinie w tym odcieniu ;) przez ponad rok smigam i widzialem tylko jedno takie kombi na ZSach, a sedany zielone sa, ale starsze, te niemetaliki ;) takze jestem w swoim miescie the one and only, so far :)

no TDI to TDI, znajomy mnie zarazil, czekalem prawie pol roku na to a4, chcialem koniecznie z niemiec i nie od zadnego handlarza czy tam turka z placu, dlugo to trwalo, pomimo tego ze mam znajomego w Essen, ktory obejzaj przynajmniej 50 audikow przez ten czas, no ale warto bylo czekac :) 240 tysiecy mial nalatane jak go bralem, z pierwszej reki od jakiegos Helmuta spod Dortmundu ;) do dzis spisuje sie elegancko <odpukac!>

jak finanse powzola za jakis czas (chyba nie tak predko hehe;) bedzie A6 2.5 tdi kombi.

pozdro