black4 Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Witam, Koleżanki/Koledzy czy ktoś miał może doświadczenie z aftermarket'owymi żarówkami a'la LED (bodajże H11) do halogenów w A4 B6/B7? Kolega na spocie miał je zainstalowane, niestety nie pamiętał typu i żródła zakupu. Dają b.intensywne białe (wpadające w lekko niebieskie) światło. Byłbym zainteresowany ich założeniem. Nie chcę ledów w halogen (podobno chińskie gotowce potrafią poprzepalać gniazda montażowe) Gdyby ktoś orientował się gdzie w Wawie można takie dostać? Z góry dzięki, Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2017 przez black4
rafiki5 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 W dniu 29.07.2017 o 10:49, black4 napisał: Witam, Koleżanki/Koledzy czy ktoś miał może doświadczenie z aftermarket'owymi żarówkami a'la LED (bodajże H11) do halogenów w A4 B6/B7? Kolega na spocie miał je zainstalowane, niestety nie pamiętał typu i żródła zakupu. Dają b.intensywne białe (wpadające w lekko niebieskie) światło. Byłbym zainteresowany ich założeniem. Nie chcę ledów w halogen (podobno chińskie gotowce potrafią poprzepalać gniazda montażowe) Gdyby ktoś orientował się gdzie w Wawie można takie dostać? Z góry dzięki, Pozdrawiam Udało się jakieś upolować? Też chcę wrzucić jakieś żarówki z białym światłem w halogeny.
black4 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Witaj, W końcu wrzuciłem H11 Osram Cool Blue coś koło 5000K barwa. Znajomi wkładają jakieś chińskie ledy ale plują błędami... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi