Adamv Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 no wiec co wymienic? napewno wszystkie paski, czyli? chce to sam wymieniac, ale nie wiem jakie czesci kupic. trzeba sciagac chlodnice? mialem zmieniany rozrzad, ale mechanik nie zauwazyl przytartego napinacza .
Musashi Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 ale ta wymiana paskow, napinacza czy rolki to standard przy wymianie rozrzadu. warto dodatkowo wymienic kolo pasowe ze sprzeglem jednokierunkowym alternatora. bywa przyczyna zerwania paska.
Adamv Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 powiedz to mechanikowi, ktory mi to wymienial. zapewnial mnie, ze wszystko jest ok, a po 7tysiakach zaczelo huczec. ponawiam pytanka z pierwszsego postu, jakie to sa paski, najlepie opis, numery, ceny. prosze o jak najwiecej szczegolow, zebym mogl to wszystko pozamawiac.
spetsnaz Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 powiedz to mechanikowi, ktory mi to wymienial. zapewnial mnie, ze wszystko jest ok, a po 7tysiakach zaczelo huczec. ponawiam pytanka z pierwszsego postu, jakie to sa paski, najlepie opis, numery, ceny. prosze o jak najwiecej szczegolow, zebym mogl to wszystko pozamawiac. kolego, trochę chęci. Masz silnik AFN, Admin lukaszr napisał posta z wszystkimi częściami ich numerami i cenami. Wystarczy poszukać.
Musashi Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 powiedz to mechanikowi, ktory mi to wymienial. zapewnial mnie, ze wszystko jest ok, a po 7tysiakach zaczelo huczec. no to to skoro byl taki pewny. to daj mu czesci i niech teraz wszystko przy tobie wymienia, za free ponawiam pytanka z pierwszsego postu, jakie to sa paski, najlepie opis, numery, ceny. prosze o jak najwiecej szczegolow, zebym mogl to wszystko pozamawiac. kolego, trochę chęci. Masz silnik AFN, Admin lukaszr napisał posta z wszystkimi częściami ich numerami i cenami. Wystarczy poszukać. tu popieram kolege
roman0012 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 no wiec co wymienic? napewno wszystkie paski, czyli? chce to sam wymieniac, ale nie wiem jakie czesci kupic. trzeba sciagac chlodnice? mialem zmieniany rozrzad, ale mechanik nie zauwazyl przytartego napinacza . nie ma potrzeby sciagac chlodnice Dokladnie tak jak kolega spetsnaz napisal,musisz odnalesc sobie nr.katalogowe a jak juz sam wiesz masz AFN-a pasek wielokl,+ewentualnie pasek klimy napinacz+rolka kolo ze sprzeglem alternatora a tak na marginesie ciekaw jestem co ten znachor wogole Ci wymienil pewnie za miesiac bedziesz musial wymieniac pape wody Pozdrawiam i zycze powodzenia Aha. i radze nie bawic sie w zadne zamienniki tylko kupuj Ori -Sam przechodzilem ten temat i po pol roku znowu wymiana
Rekomendowane odpowiedzi