aiwer Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Hej, Po problemach z reduktorem (opisany w innym wątku) byłem u gazownika w celu wystrojenia instalacji LPG. Powiedział, że mam rozjechaną mape benzynową. Jak teraz poprawić mapę PB? Myślałem, że komputer ma zapisane wartosci wtrysku itd i że LPG nie ingeruje w mapy PB. Jak przywrócić mapy PB do serii?
Łukasz13 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wystarczy wykasować błędy(nawet jak nic nie ma) albo odłaczyć aku na chwile i już masz zresetowane.
aiwer Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Dzięki wielkieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysiekml Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 dobry gazownik lepiej go zmień
aiwer Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 No chyba trzeba będzie tak zrobić.
dayd_4 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Aiwer, jak potrzebujesz dobrego gazownika do Staga, polecam gościa w Łozinie, albo Oława, jak coś pisz na priv, dam ci tel. do nich.
aiwer Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 Dzięki ale sam zacząłem sobie to ustawiać. Spędziłem dużo godzin na studiowaniu lektury i mniej więcej wiem co i jak. Od kilku tys po moich ustawieniach nawet check z drugiej sondy się nie swieci tak wiec jestem z siebie dumny [emoji122]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aiwer Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 Dzięki ale sam zacząłem sobie to ustawiać. Spędziłem dużo godzin na studiowaniu lektury i mniej więcej wiem co i jak. Od kilku tys po moich ustawieniach nawet check z drugiej sondy się nie swieci tak wiec jestem z siebie dumny [emoji122]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi